Disainisõpradest Eesti naised panevad lastekodule õla alla

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Unikaalne Eesti naiste poolt loodud online-ostukeskkond elvogue.com korraldab koostöös Eesti rõivadisaineritega lastekaitsepäeva raames heategevusliku kampaania Kiikla lastekodu eluruumide remonttööde teostamiseks.

Uskudes, et igaühel on õigus hubasele ja mõnusale kodule, soovib elvogue.com naiskond päikest tuua lastekodulaste igapäeva. Teades, et armas Kiikla lastekodu vajab abi väikeste remonttöödega, valmis koostöös mitme Eesti rõivadisaineriga unikaalne heategevuslik kampaania.

Kolmapäeval, lastekaitsepäeval läheb elvogue.com veebipoes müüki mitme Eesti rõivadisaineri originaaltoodang, millest saadud tulu kogutakse sajaprotsendiliselt annetuseks. Kampaaniaga on liitunud mitmed Eesti rõivadisainerid: byKink, Diana Arno, Diana Kurves, Liina Stein, Richbeth ja  Woolish.

Heategevuskampaania eesmärgiks on koguda lastekodu toetuseks juunikuu jooksul võimalikult suur summa, et juba sügisperioodil oleks võimalik töödega alustada.

Maalilises Mäeküla vallas asuv Kiikla Lastekodu on loodud pea kümme aastat tagasi. Lastekodus elab igapäevaselt 16 last ning nendega toimetab üheksa rõõmsat kasvatajat.

Lastekodu juhataja Niina Kingsepa on abi eest väga tänulik.  «Eluruumidena on kasutuses kaks armsat maja, mis aga kümneaastase kasutamise järel vajaksid remonttöid nii seest kui väljast,» tõdeb Kingsepp. «Vaja oleks teha eelkõige siseviimistlust, krohviparandust ja värvimistöid, et elukeskkond säilitaks laste huve silmas pidades koduse ja mugava tunde»

elvogue.com on Eesti turul täiesti ainulaadne veebikeskkond naistele, mille eesmärgiks on viia kokku eelnevalt hästi hoitud kvaliteetsed disaineresemed ning uued armastavad omanikud. Väga olulist rolli mängib ka taaskasutuse põhimõte, mida jälgib kogu naiskond ka igapäevaelus. Veebikaupluse tootevalikust leiab nii rõivaid, kotte, jalatseid kui ka aksessuaare, mis kõik on läbinud kvaliteedikontrolli, et tagada toodete sajaprotsendiline autentsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles