Need üllatavad kohad on parimad suviseks kõrvalhüppeks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Victoria Milan uuris inimestelt, kes ei pane pahaks teinekord endale mõni kõrvalhüpe organiseerida: milline on selleks parim koht? Tuleb välja, et ülekaalukalt peetakse afääride jaoks sobivaimaks muusikafestivale – nii arvas 80 protsenti vastanutest.

Eriti toodi esile rahvusvahelisi ja indie-suunitlusega festivale. See annab kontsertikülastajatele võimaluse paar päeva olla anonüümsed, rihm lõdvaks lasta ja on suur šanss, et mida iganes nad teevad, vahele nad ei jää.

Teisalt tunnistas kuus vastanut kümnest, et kuigi festivalid on paljutõotavad, on seal ette tulevad kõrvalsuhted siiski planeerimatud ja tõenäoliselt ei kordu.

Kui petjatelt küsiti, mis muudab festivalid just nii heaks pinnaseks, vastati: «Need on intensiivsed päevad, mil meid ümbritseb muusika, mida me armastame.» Samuti võib põhjuseks olla tõsiasi, et festivalipäevad on tavaelust nii erinevad, et inimesed käituvad erinevalt sellest, kuidas nad tavaliselt käituksid.

Mõned petjad tõid veel esile tõsiasja, et festivalid on hea võimalus partneri silme alt pääseda ning nad kontrollivad vähetõenäolisemalt, eriti, kui nad eeldavad, et oled koos sõpradega, vahendab Female First.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles