Postimehe nädalahoroskoop 28. mai – 3. juuni 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tuleb enegiline, lõbus ja armuasjadeks soodne nädal!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Sul on võimalus korralikult toimima saada äriprojektid, millega oled maikuu jooksul tublisti vaeva näinud. Nüüd suudad asjasse kaasata ka autoriteetsed isikud, kes algul ehk su ideede suhtes kahtleval seisukohal olid. Selgita neile oma plaanide tagamaid – suudad mõtted selgelt ja veenvalt sõnadesse panna.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Pluuto trigoon loob soodsa fooni vaimse töö tegemiseks ja õppimiseks. Kui hakkad mingi teemaga tegelema, oled väga järjekindel, suutlikkus süveneda on suurepärane. Tahtes asja tuumani jõuda, otsid ja küllap ka leiad vastused ka kõige keerukamatele küsimustele.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Päikese ja Veenuse ühenduse mõjul paelub sind elu ilusam ja lõbusam pool. Tunned end lõbusas seltskonnas suurepäraselt, kontaktid meeldivate inimestega tekivad iseenesest. Lihtne on ka vastassoo esindajatele silma jääda, neis imetlust tekitada. Hea aeg kunsti ja kultuuri nautimiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Väldi liigset muretsemist töökohustuste pärast, ära võta enda kanda liiga suurt koormat! Ajajärk soosib partnerlussuhete arendamist. Tasub olla kallimaga kahekesi, võtta aega pikkadeks vestlusteks – need võivad kujuneda vägagi isiklikuks ja sügavaks. Sul on võimalus kiigata kalli inimese hingesoppidesse.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Töös ja äriasjus pakub nädal suurepäraseid võimalusi. Ära aga võta ette mitut projekti korraga, keskendu ühe, kõige olulisema asja arendamisele. Kõige paremini läheb juhul, kui suudad äritegevust arendada valdkonnas, millega tegelemist südamest naudid, mis on sinu jaoks pigem hobi kui töö.

Neitsi

23. august – 22. september

Välju oma tavapärasest rutiinist, avasta maailma! Kui võimalik, paki kohvrid ning vali sihtkoht, kus sa varem kunagi käinud ei ole. Reisimine laeb sind positiivsete emotsioonidega ning paneb sügavuti mõtlema teemadel, mida oled ehk seni vältinud. On väga hea aeg õppimiseks, igasuguse uue info omandamiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tegele pere ja suguvõsa teemadega. Vanema põlvkonna esindajatega suheldes tunned, et sul on kindel seljatagune. Samas saad aru, et sa tead oma eelkäijate kohta häbiväärselt vähe. Tasub lasta vanematel inimestel endale möödanikust rääkida – huvitaval kombel võid avastada, et sul on eelnevate põlvkondadega paljugi ühist.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Taas võivad esile kerkida probleemid, mille lahendamisega sa paari kuu eest enda meelest valmis said. Varem tehtu tuleb üle vaadata, ehk avastad, kus oled vigu teinud. See võib mõjuda ärritavalt, sest pooleli olevad asjad ei lase sul edasi tormata ja uute projektidega algust teha. Pead tempot maha võtma.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sisemine pinge võib olla küllaltki suur, mingid äpardused on pannud sind eneses kahtlema. Pigem võta rahulikult, ära ürita maksku mis maksab ennast tõestada. Tegele oma igapäevaste töökohustustega – tavapärases keskkonnas tunned end kindlalt ja leiad positiivset tagasisidet oma nutikusele – see aitab enesekindlust tõsta.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Energiat ja elutahet on küllaga. Oled aktiivne, sul on julgust ellu viia muudatusi, mida varem vaid salamisi plaaninud oled. Kui oled lapsevanem, võta aega oma järeltulijatega suhtlemiseks, ka väga tõsistel teemadel rääkimiseks. Sul on neile mõndagi õpetada, nende mõtted võivad aga ka sinu arusaamu arendada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt kisub sind lõbusasse seltskonda. Oled üsnagi edev, su enesetunnet tõstab tähelepanu keskpunktis olemine. Ilmselt keerleb su ümber vastassoo esindajaid, võtad flirti kui toredat mängu. Ent ei tohi unustada ka oma seljatagust – vanemaid ja teisi sugulasi. Tõeline eluenergia ja armastus voolab sinuni just nende kaudu.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ole uudishimulik ja avatud – saadav info võib olla vägagi tähenduslik ning avada olulised uksed. Ole valmis õppima, analüüsi eelarvamusteta ka selliseid seisukohti, mis sinu omadega vastuolus on. Nii sõpradega suhtlemiseks kui armusuhete arendamiseks on nädal vägagi soodne.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles