Selgeltnägija: püsima jäävad armastusele rajatud perekonnad

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Selgeltnägija ja ennustaja Amita kirjutas ajakirja Naised aastalõpunumbris, et uuel aastal jäävad püsima vaid sellised pered, kus on tõeline ja tugev armastus.

Amita ennustas, et 2011. aastal lagunevad paljud perekonnad ja kasvab lahutuste arv, kuna inimesed ei pea pingele vastu.

Ka selgeltnägija ja kaardipanija Kristi tõi välja, et pereelus tuleb pingeline ja katsumusterohke aasta. «Kes on osanud varasematel aastatel kokku hoida, need suudavad ka uuel aastal katsumustele vastu seista ja muutuvad veelgi tugevamateks. Kus aga pereelu käriseb, seal võib see täiesti laguneda.»

Kaardipanija Tiina Jezelaja ütles samuti, et edu saavutavad sel aastal kokkuhoidvad pered ning pereelus võib tulla suhete selginemist.

«Kuna eelmised aastad on pannud proovile ka suhted, kroonib kannatlikke sel aastal edu. Peresidemed tugevnevad, kasvab kindlustunne. Lootus on leida endale kauaotsitud kaaslane. Aasta lõpp kujuneb algusest märksa õnnelikumaks ja edukamaks, vaja on vaid kannatlikkust ja kindlameelsust.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles