Seitse moodust, kuidas meiki ilma eemaldajata maha võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaloe.
Aaloe. Foto: Vida Press

Meigiga ei pea magama minema ka siis, kui meigieemaldaja saab ootamatult osta. Tee külmkapp lahti ja vaata, mis seal on.

Pure Wow loeb üles seitse täiesti tavalist asja, millega saab meiki maha võtta kas siis hädaolukorras või edaspidi isegi igapäevaselt.

Avokaado

Internetiavarustest võib leida palju koduste meigieemaldajate retsepte, mille üks koostisosa on avokaadoõli. Seega peaks ju ka puhas avokaado vahel asja ära ajama? Ja ajabki! Võta vaid veidi avokaadot vatipulgale ja kanna silmale. Avokaado abil saad lahti ka kõige jonnakamast lainerist ja ripsmetušist.

Kookosõli

Mitmekülgne kookosõli oleks meigi eemaldamiseks justkui loodud. See lõhnab hästi, niisutab nahka ja on väga lihtsasti kasutatav. Määri seda vatipadjale ja pühi meik maha. Kookosõli toimib ka ripsmetuši ja laineri eemaldajana.

Oliiviõli

Peale selle, et oliiviõli on hea salatile tilgutada, saab sellega ka meigist lahti. Eriti kasulik on see neile, kel on kuiv nahk, sest oliiviõli teeb naha väga pehmeks.

Jogurt

Kuna jogurtis on kasulikke probiootikume, mõjub see nahale rahustavalt ja lõõgastavalt. Selles sisalduvad ensüümid ja piimhape aitavad eemaldada surnud naharakke ja niisutavad nahka. Meigi eemaldamiseks kasuta kindlasti maitsestamata jogurtit. 

Piim

Kuna piimas on sobiv segu vett, rasvu ja valke, on see hea meigieemaldaja tundlikule nahale. Kuigi piima joomine võib mõnel tekitada vistrikke, on sel paiksel kasutamisel vastupidine mõju. Piim hoopis rahustab ja niisutab nahka ning mõjub isegi kergelt koorivalt. 

Beebišampoon

Beebišampoon ei aja silma sattudes nutma, aga aitab mustust (ja ka meiki) maha pesta. See on mõeldud beebi eriti tundlikule nahale ja seetõttu ei tohiks ka naise näonahale kurja teha. Proovi!

Aaloe

Aaloe aitab leevendada päikesepõletust, aga on ka ideaalne meigieemaldaja neile, kel on rasune nahk. Aaloes on vitamiine, mineraale ja aminohappeid, mis aitavad meigist lahti saada, aga ei jäta nahka läikivaks. Kuna see on kergelt kootav, aitab see ka vältida silmade punetust ja tursumist, mida võid vahel kogeda tavalist meigieemaldajat kasutades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles