Moesoovitus kleidipäeva eel: kuidas riietusega oma naiselikkust rõhutada?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni disainerid Monika Randloo ja Triinu Jõhve.
Bastioni disainerid Monika Randloo ja Triinu Jõhve. Foto: Erakogu

Eesti moebrändi Bastion disainerid on naiselikkuse asjatundjaid. Nimelt valmib Monika Randloo ja Triinu Jõhve käte all iga hooaja eel kollektsioon, mida tuntakse küllusliku käekirja ja naiselikkuse järgi. Kevadsuviste pidude hooaja eel jagavad Triinu ja Monika nelja nõuannet, kuidas oma rõivastega naiselikkust veelgi rohkem esile tuua.

Foto: Bastion

Rõhuta, mitte ära peida oma kurve. Vali rõivad, mis on valmistatud figuuri esile toovatest materjalidest. Eriti hästi

Foto: Bastion

toimivad tugevad ja samas hea venivusega stretškangad ning trimmiv trikotaaž. Eelista lõikeid, mis rõhutavad taljet ja toovad esile büsti – eriti hea nipp on kasutada krookeid.

Tekita põnevust detailidega. Põnevad pilud, mis avavad delikaatselt rangluu, selja või dekoltee piirkonna. Huvitad võrgud või pits, mis lasevad aimata ent ei paljasta liigselt. Nii näed ühtaegu välja nii ahvatlev kui ka väljapeetud.

Foto: Bastion

Eelista sügavat V-kaelust, mis ulatub nii dekolteele kui ka seljaosale. Efektne ja pisut sügavam V-kaelus sobib nii kleidi kui ka pluusi eesosale või

Foto: Bastion

seljale, iseäranis ahvatleva ja Marilyniliku tulemuse saame juhul, kui V-kaelus ehib nii esiosa kui ka selga.

Kanna rohkem kleite! Kleit on kindla peale valik igal eluhetkel. Kevadsuvine mood soosib nii maksi- kui minikleite, samuti poole sääreni ulatuvaid midikleite. Järgmisel kolmapäeval, 1. juunil on rahvusvaheline kleidikandmise päev. Miks mitte ühineda? Tänapäeva kiires ja mugavas maailmas kipume seda naiselikkust vahel unustame. Kapid valla ja kleidid selga! 1. juunil kleidi ülistuseks, aga muidugi ka muul ajal – naiselikkuse rõhutamiseks ja silmailuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles