Üheksa küsimust, mida inimesed ilukirurgilt kõige sagedamini küsivad

Irene Tambek
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Aasta alguses avaldati USAs raport, millest selgus, et üha rohkem noori on hakanud pöörduma ilukirurgi poole, et oma välimust muuta. Uurisime Eestit väisava Šveitsi oma Dr. McNamara, Christian Koehleri käest, keda Šveitsis peetakse endoluminaalses laserravi ja erinevate plastiliste tehnikate kasutamises pioneeriks, millised on üheksa peamist küsimust, mis kliendid talle esmakohtumisel esitavad.

Dr. Koehler on peamiselt tuntud pigmentide ravis ning Picosure-meetodil tätoveeringute eemaldamises. Lisaks on ta üle maailma tuntud tänu kirurgiliste niitide abil rindade tõstmisele. Milliste küsimustega ühe ilukirurgi poole siis pöördutakse?

1. Milline on protseduuride ajaline pikkus?

2. Millised kõrvalnähud võivad esineda erinevate operatsioonide ja hoolduste puhul?

3. Tehnoloogia ja tehnika – kuidas doktor operatsiooni läbi viib?

4. Kas pärast operatsiooni esineb arme?

5. Miks peaks just valitud arsti usaldama operatsiooni läbi viima?

6. Milliste toodete ja vahenditega operatsiooni läbi viiakse?

7. Mitu operatsiooni viib antud arst läbi aasta jooksul?

8. Kuidas käib taastumine operatsioonist?

9. Kui palju tuleb raha välja käia?

Dr Christian Koehler
Dr Christian Koehler Foto: Erakogu

Mitmete aastate jooksul on Koehler teostanud ainuüksi sadu tuhandeid ilusüste lisaks kirurgilistele protseduuridele. Ta on teinud koostööd maailma kuulsate inimestega ja on juhatuseliige Šveitsi vananemisvastase meditsiini ühingus. Dr. Christian Koehler teostab 27. ja 28. mail Decus Aesthetic Clincus teenuseid järgmistel aladel: fillerid, botulinoteraapia, niitide abil noorendamine ja konsultatsioonid plastika alal.

Kuigi mõned küsimused tunduvad üsna kerged ja loogilistena, mida ilukirurgi poole pöördudes esmalt küsitakse, võivad nende vastused protseduuride ja arsti kohta nii mõndagi paljastada ning teid teadlikumaks muuta, kas olete mõeldud protseduuriks või operatsiooniks valmis või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles