Viis nõuannet tõhusaks rasvapõletuseks (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: SCANPIX

Kaalu langetamine ei pea olema lõputu pingutamine. Piisab vaid peamiste reeglite järgimisest, et parandada ainevahetust ja muuta rasvapõletus hõlpsamaks.

Liikumine

Hommikune treening kiirendab ainevahetust rohkem kui päeva hilisemas osas treenimine. Kui soovid parimat tulemust, mine jookse enne hommikusööki.

Intensiivsus

Unusta tundidepikkused jooksuringid. Uuringud on näidanud, et intensiivne treening lühikeste, 2,5-minutiliste kordadena võib suurendada pärastist rasvapõletust kuni 200 kalorini päeva jooksul.

Hommikusöök

Mis on hea ainevahetuse saladus? Selleks on kindlasti hommikul söömine. Kui sa senini seda teinud ei ole, siis käes on viimane aeg oma harjumusi muuta.

Lihased

Sageli teevad inimesed ainult ühte trenni, millega nad on harjunud, näiteks käivad jooksmas. Teada on, et lihased suurendavad rasvapõletust, seepärast proovi oma treeningkavasse mahutada jooksmisele lisaks ka jõutreeninguid.

Vahepalad

Hommikusöök on kindlustatud, kuid sealt saadud energiast ei jätku kogu päevaks. Lisaks lõuna- ja õhtusöögile söö kindlasti ka vahepalasid, näiteks puuvilju, kohupiima või võileibu. Nii hoiad rasvapõletuse kogu päeva jooksul stabiilselt kõrgel.

Vaata ka teisi tervise ja liikumisega seotud artikleid www.liigume.ee lehelt!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles