Naine maksab eksile kätte õelalt loomingulisel viisil

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Iga «Troonide mängu» fänn teab, et selle sarja üks parimaid hetki on kõik need ootamatud süžeepöörded, mis pea igas osas vaatajaid hämmastavad ja üllatavad. Üks sarja fännist neiu leidis aga tänu sellele viisi, kuidas oma petjast eksile kätte maksta.

Redditis kirjutas 29-aastane kasutaja Khaleeisscorned, et tema elu on muutunud võimatuks. Ta oli oma eksi Daniga koos aasta, kuid läksid lahku, sest pikamaasuhe ei toiminud. Pärast lahkuminekut sai 23-aastane neiu teada, et lisaks kõigele oli mees teda koosolemise ajal ka petnud.

«Meil oli suur tüli ja ma kahtlemata ütlesin asju, mida poleks pidanud,» kirjutab ta. «Pärast seda blokeeris Dani mind igal suhtlusplatvormil. Aga sel esmaspäeval, kui «Troonide mängu» kuues hooaeg oli esilinastunud, nägin ma ühtäkki temalt sõnumit. Ma olin elevuses, kuna lootsin, et ta on mulle andestanud ja me saame edasi liikuda, aga selle asemel oli sõnumis sõna otseses mõttes iga esimese osa süžeepööre. Sellest ajast saadik rikub ta minu jaoks igal nädalal värske osa ära.»

Mees kirjutab, et asjaolude tõttu ei saa ta vaadata uut osa kohe, kui see telekasse jõuab, vaid peab ootama, kuni saab seda internetis vaadata. Seetõttu teab Dani juba, mis on toimunud. Mees on püüdnud paluda, et naine käitumise lõpetaks, kuid iga kord, kui Dani on kirja saatnud, blokeerib ta mehe taas. Ta on kasutanud isegi nende ühiseid sõpru, et sõnumeid saata.

«Mida ma saan teha, et ta lõpetaks?» palub kutt meeleheites interneti abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles