Kuidas tunda ära hea küünetehnik?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tänapäeval otsitakse sobivat küünetehnikut kõigepealt internetist. Enamasti on võimalik vaadata tema tööde näidiseid koduleheküljelt või Facebookist. See on õigustatud, kuna ostame teenust esmalt silmadega ja internetivõimalused on turule sisenevate küünetehnikute jaoks hea klientide leidmise viis, kirjutab TrendNailsi ilublogi.

Kõige olulisemad on oskused

Tõeliselt hea küünetehnik aga sageli enam reklaami ei vajagi, tal on oma püsikliendid ja nii juba aastaid. Teave tema heast tööst liigub kliendilt kliendile, näiteks emalt tütrele ja vastupidi. Hea küünetehniku tunneb ära pisut tolmuse töötoa, väheste näidiste ja võib-olla isegi veidi väsinud oleku järgi.

Kõige tähtsamad on küünetehniku professionaalsed oskused, sest kui paigaldatud küüned peal ei püsi, siis tema juurde tagasi tulla ei taheta. Kui küünetehnikul pole piisavalt kliente, siis on tal aega muuta oma töötuba lausa puhtusest läikivaks ja teha palju näidiseid, mida interneti kaudu levitada. Sellest olulisem oleks aga osaleda veel mõnel koolitusel, et muuta ametioskusi veelgi paremaks ja kätt kindlamaks. Kahjuks pole ka vaatamata rohkele õppetööle kõigile antud küünetehniku annet.

Küünetehnik ei ole psühholoog

Hea küünetehniku töökohustuste hulka ei kuulu kliendiga pikalt ja laialt vestlemine. Oma küünetehnikusse võiks suhtuda lugupidavalt ja suhelda temaga siis, kui ta ise vestlust alustab. Nii on tema suhtes aus, sest klient ei tulnud ju psühholoogi juurde, et kurta oma elumuresid. Klient läheb küünetehniku juurde sooviga saada kauneid küüsi. Lubage tehnikul neid teha ja kui ta parasjagu soovib, siis kas või vaikides.

Kui aga küünetehnik alustab ise vestlust, näiteks küsib midagi, siis on viisakas vastata pikemalt kui ühe lausega. Tõenäoliselt tahab ta suhelda ja tema soovile võiks vastu tulla. Nii tõuseb nii tehniku kui kliendi tuju ja pealekauba valmivad boonuseks ka ilusad küüned.

Kui näed küünetehnikut väsinud olekuga ja tunnetad, et võib-olla tema naeratuski tuleb veidi liiga püüdlikuna, siis mõtle, mitmes klient sa võid talle olla. Me kõik väsime raske tööpäeva lõpuks, ka hea küünetehnik, kes hoiab iga oma kliendi puhul kõrget kvaliteeti.

Hea küünetehnik on kindla käega

Küünetehniku juures näitab head taset ka oskus kasutada kvaliteetseid töövahendeid. Tema liigutused on kindlad ja julged, sest ta teab, mida teeb. Samas pole kliendil põhjust karta haiget saamist, ta võib rahulikult käe vabaks lasta ja lõõgastuda.

Loomulikult teab hea küünetehnik palju ka moesuundadest küünemaalingute maailmas. Selles suhtes võib teda igal juhul usaldada! Hea küünetehnik areneb pidevalt ja pakub klientidele selliseid küünemaalinguid, millega nad võivad uhkustada igas olukorras. Peale selle võivad nad rõõmuga öelda oma küünetehniku ja tema salongi nime, kuid kahjurõõmsalt tõdeda, et tema juurde on äärmiselt raske aega saada.

Muidugi on hea küünetehniku töötoa seinal ka mõni koolituse diplom, kuid väga palju neid sealt ei pruugi leida. Kui küünetehnikul on oma töö peale hea käsi, siis ta rohkeid koolitusi ei vajagi. Ta on tõeline professionaal, kes annab hoopis ise kursusi.

Suurepärase küünetehniku juures käies ei tea sa tema töö üksikasjust mitte midagi, kõik kulgeb justkui iseenesest. Kui sa hakkad mõnes tema töövõttes kahtlema, siis on midagi valesti ja ilmselt ei ole tegemist väga oskusliku küünetehnikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles