Viis võimalust, kuidas oma esimene kohting ära rikkuda

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõik vallalised teavad, et esimesel deidil ei tasu liiga palju rääkida, kindlasti kohe ei tohi mainida oma eksi ning olla ebaviisakas. Elite Singles viis läbi aga uuringu, mille põhjal tasub veelgi tähelepanelikum olla, et ikka teine kohting ka tuleks.

Female First nimetab viis esmajärjekorras nimetatud esimese kohtingu fopaad.

1. Liiga peen õhtusöök. 82 protsenti küsitletutest eelistavad, et kohtingud oleksid pigem tavalised. Lihtne kohvikudeit ei tekita nii palju stressi kui ülipeen õhtusöök. Samas on oluline mainida, et kohe kindlasti ei tasuks esimeseks kohtinguks valida perekondlikku õhtusööki. 81 protsenti vallalistest pidas seda kõige halvemaks ideeks.

2. Haisemine on hullem kui hilinemine. Pole tarvis öelda, et inimesed eeldavad – su kohtingukaaslane on enne kohtingut duši all käinud. Kui sa oled hilinemas, anna sellest teada, et mitte higist leemendavana kohale jõuda.

3. Õhtusöögi ajal selfipulgaga vehkimine. Iga neljas mees peab seda kõige kohutavamaks deidikäitumiseks. On tõenäoline, et kahe deidi vahepeal on sul võimalik kaaslase nägu tema sotsiaalmeedia profiililt näha, nii et esmadeidil piltide tegemisel on ainult üks eesmärk – edvistada «hea saagiga».

4. Liiga pingsalt kaaslase lugude kuulamine. Esmakohtingud ei tohiks mööduda vaikuses või nii, et ainult üks osapool räägib ja teine kuulab. 76 protsenti vastanutest loodavad, et nende kaaslane räägib kohtingul piisavalt või neist rohkem, seega vaikimine pole kohe kindlasti selles olukorras kuld.

5. Oma deidi Facebookis sõbraks lisamine. 21 protsenti vallalistest on teise kohtingu vastu, kui nende kaaslane Facebookis sõbrakutse saadab. Jäta inimesele ruumi hingata, kogu info, mida sa vajad, on tema kohtingusaidi profiilis ju olemas. Veidi privaatsust on teretulnud, enne kui te saate otsustada, kas teie vahel on midagi või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles