Kuus ebamugavat tunnet, mis on tegelikult märgid arengust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa oled jõudnud elufaasi, kus sa tunned end sageli ebamugavalt ning sa ei ole päris kindel, kuidas nende tunnetega hakkama saada, siis ära muretse. Me kõik peame läbima oma elus teatud etapid, mis on arengu jaoks olulised.

Higher Perspective meenutab, et muutused ongi keerulised ja rasked, aga muutused käivad arengu ja kasvamise juurde.

  1. Su unenäod on väga värvikad. Kui viimasel ajal on su unenäod väga värvikad ja intensiivsed, näitab see, et su aju püüab hakkama saada kõigi su elus toimuvate muutustega. Ära muretse unenägude pärast, need muutuvad taas tavapärasemaks, kui oled uue olukorraga elus harjunud.
  2. Sa soovid, et asjad jääksid samaks. Kui sa soovid, et elu ei muutuks, on ka see normaalne tunne. Muutused on keerulised ning me sageli igatseme taga aegu, kui kõik oli tavapärane ja mugav. Kahjuks ajas tagasi minna ei saa ning sa pead õppima uue eluga harjuma. Võta rahulikult, üks samm korraga ning mõistad peagi, et muutused ei ole sugugi maailma lõpp!
  3. Sul on tuleviku ees hirm. Sulle tundub tulevik hirmutav ja tekitab muret, kuid selle asemel peaksid sa hoopis suunama pilgu olevikku ja tegelema sellega, mis on otse su nina all. Luba endal olla hetkes.
  4. Sa koged tugevat kurbust. Ehk kuulub su elumuutuste hulka sügav kaotus, mida sa läbi pead elama. Kurbus kohe kindlasti mõjutab su igapäevast tuju, motivatsiooni ja funktsioneerimist. On normaalne leinata, kui su elus on juhtunud tragöödia, kuid püüa mitte leina uppuda. Isegi, kui su elus on kurvad ajad, pead sa lõppeks edasi elama.
  5. Sa kahtled oma sõprussuhetes. Kui sulle tundub, et su sõprussuhted pole need, mida sa vajad, peaksid sa korra aja maha võtma. Mõte, et sa pead lähedased enda elust ära lõikama, sest midagi su elus on muutumas, on ohtlik ja hooletu. Enne sildade põletamist kaalu tõsiselt võimalikke tagajärgi.
  6. Sa tunned, et oled maailmaga vastasseisus. Muutused su elus põhjustavad tunnet, et kogu maailm on sinu vastu. Kui sa varem olid ehk häbelik ja nüüd tunned tugevat vajadust oma mõtteid valjult välja öelda, siis tee seda!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles