Kaheksa asja, mida ei tohiks mitte mingil juhul pulmakülalisena teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea alkoholiga piiri.
Pea alkoholiga piiri. Foto: Vida Press

Pulmahooaeg on käes ja juba on parimad nädalvahetused ära planeeritud. Enne kui lähed kellegi elu suursündmust ära rikkuma, loe üle, mida ei tohiks pulmas kunagi teha.

Pulmapäeval pruudile helistamine

Eeldatavasti on pulmakutsel täpselt kirjas, kuhu ja mis kellaks minna. Kui sulle jääb midagi arusaamatuks, siis uuri juba varem välja, kuhu täpselt minna ja kuhu parkida. Ära hakka peohommikul enam noortele helistama, see on nende suhtes väga ebaõiglane, hoiatab Good Housekeeping.

Olude kohta virisemine

Sulle ei meeldi su istekoht, mõned toidud maitsevad halvasti ja tualetti on raske üles leida. Suur asi! Kõik ei saagi kõigile meeldida, aga see ei tähenda, et sul oleks õigus noorpaari tuju ära rikkuda. Jäta need asjad enda teada.

Viimasel hetkel loobumine

Mõnikord ei saa sinna midagi parata, et vahetult enne pulma tuleb ette midagi ootamatult tähtsat. See on mõistetav, kui juhtub õnnetus või muud taolist, kuid sisse magamine, rahvaspordiüritus või kontsert ei ole nii tähtsad, et jätta lähedase elu ühest tähtsamast sündmusest osa võtmata. 

Purju joomine

Pulmas ikka juuakse, paljudel meist on üht korralikku pulmapidu ilma napsita raske ette kujutada. See aga ei tähenda, et võiks end pildituks juua, teisi külalisi ahistada, karjuda, koperdada või teha midagi palju hullemat. Näita noorpaarile, et pead neist lugu ja pea joogiga piiri.

Pruudi ja peiuga tülitsemine

Mis iganes sul hingel on - vana võlg, paljastamata saladused, suhteintriigid jne - hoia sel õhtul need teemad enda teada. Kui sa hoolid neist nii palju, et läksid pulma kohale, siis suudad ka oma suu kinni hoida ja lahendada tülisid mõni teine kord.

Valge kandmine

Kedagi ei huvita, mis põhjusel sa pidid just sel päeval valge kleidi selga panema. See on pruudi suhtes äärmiselt kohatu ja hoolimatu etiketiapsakas, mis ei jää kellelegi märkamata. Ära tee seda.

Rasedusest teada andmine

Väga tore. Palju õnne teile! Aga kulutage oma uudiseid mõni teine päev. See päev on pruudile ja peiule, kes on oma pulma kaua oodanud ja väärivad võimalust olla tähelepanu keskpunktis. Kui kardad, et paisuv kõhuke võib uudise reeta, siis tule sellega lagedale juba varem.

Abieluettepaneku tegemine

Taas kord - see päev ei ole teile. Isegi kui sa küsid pruudilt ja peiult luba, ei ole see parim mõte. Abieluettepanekuks on võimalusi mustmiljon, pane oma mõte tööle ja ära riku teiste pulmapäeva oma egoistlike soovidega ära. Väga suure tõenäosusega ei meeldi selline ettepanek ka su tulevasele naisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles