Ülekaalulist naist Facebookis häbistanud treenerit tabas vihatorm

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Austraalias tegutsev personaaltreener, kes kutsub ennast nimega Strength Sensei (ing k tugevusemeister), postitas oma Facebooki-lehele salaja tehtud foto paksust naisest, kommentaariga: «Paistab, et siin on väga palav – ta on hakanud sulama!»

Lisaks pakkus sensei-pseduonüümi kasutav Charles R. Poliquin, et ehk omab naine hoopis vahukommigeeni, mis on ta kehasse jõudnud liigse maisisiirupi tarbimise tagajärjel. Nüüdseks on mees postituse eemaldanud, kuid vihatorm keeb edasi.

Fitnessile pühendatud lehekülg JPS Health ja Fitness mõistis Poliquini käitumise hukka ning avaldas arvamust, et kiusamine ja ülekaaluliste inimeste üle naljaviskamine ei ole mitte ainult moraalselt vale, vaid see ka ei aita kaasa probleemi lahendamisele. «Kui keegi, kes väidab end olevat fitnessitööstuses juhtiv, mõnitab vormist väljas inimesi, on see ääretult vastik. Null respekti.»

Poliquin väidetavalt ka vabandas oma sõnavõtu eest, kuid ka see postitus on nüüdseks eemaldatud, võimalik, et negatiivse vastukaja tõttu. «Ma olen ülekaalulisuse teemal väga kirglik. Ja nagu kõik kirglikud inimesed, langen ka mina teinekord äärmustesse,» ütelnud mees news.com.au sõnul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles