92 kilo kaotanud naine lasi üleliigse naha eemaldada

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Simone Anderson on inspireeriv 25-aastane naine, kes kaks aastat tagasi augustis – kaaludes 169 kilo – alustas oma kaalualandamise teekonda. Ta käis maovähendusoperatsioonil ning hakkas iganädalaselt Instagrami vahendusel oma edusamme tervislikuma elu suunas dokumenteerima.

Naisel on nüüdseks 138 000 jälgijat ning hiljuti läbis ta ka nahatrimmimisoperatsioonid. «Ma ei häbenenud seda,» selgitas Anderson väljaandele news.com.au. «Aga sporti tehes ma pidin üleliigse naha paigalhoidmiseks kandma survepükse ning see tekitas hõõrumist ja veritsust. Mul tekkis sageli nahapõletik ja see oli kohutavalt ebameeldiv.»

Simone ütleb ka, et teda on muuhulgas süüdistatud kaalulangetamispiltide võltsimises. «Tase, milleni vihkajad laskuvad, on uskumatu. Ma ei ütleks sellist asja isegi oma vaenlasele!»

Operatsioon läks edukalt ning naine ütleb, et tundis end pärast lõikust natuke hellalt, kuid on tulemustega väga rahul. «Ma olen täiesti muutnud oma elustiili, dieeti ja treeningharjumusi. Inimkeha on uskumatu ja hämmastav!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles