Mida sööb Anu Teppo Maijooksu hommikul?

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Teppo
Anu Teppo Foto: Urmas Luik

Juba homme toimub Baltimaade suurim naiste liikumis- ja tervisespordisündmus SEB Maijooks, kirjutab liigume.eeAnu Teppo (33)  osales esimest korda Maijooksul 9-aastasena ning pole sellest ajast saadik ühtegi vahele jätnud. Viimased viis aastat on Anu end esikümnesse jooksnud. Kuidas ta seda teeb? 

Mitu korda oled Maijooksul  käinud?

Minu esimene Maijooks oli arvatavasti aastal 1991 või 1992. Olin siis 9-aastane ja osalesin lastejooksus, distants oli minu teada 1km. Sellest ajast alates olen käinud kõikidel Maijooksudel, mitte ühtegi pole vahele jäänud. Lastejooksust hakkasin jooksma ka põhidistantsi, mida esialgu jooksin ilma ajavõtuta, hiljem muutus Maijooks minu jaoks võistluseks, kus sai end proovile panna ning joosta ajavõtuga jooksu.

Miks sa käid Maijooksul?  

Nii nagu igal aastal saabub kevad, saabub minu ellu ka koos kevadega Maijooks.

Lapsena oli see meie pere traditsioon. Sõitsime Otepäält Tallinnasse kogu perega, et seal osaleda. Hiljem aga oli see minu jaoks jooksuüritus, kust ei saanud puududa, sest olin seal ju koguaeg käinud.

Kas valmistud Maijooksuks ka kuidagi eriliselt ette?

Minu treeningplaanis pole viimastel aastatel Maijooks «põhivõistlus» olnud. Olen osalemist võtnud kui treeningvõistlust, mis ei tähenda muidugi, et ma iga aasta ei võistleks endaga, et end taaskord ületada ja saada parem aeg. 

Mida sööd/jood Maijooksu hommikul?

Maijooksu hommikul söön tavaliselt samamoodi nagu enne võistlusi, kas siis putru moosiga või müslit. 

Anu Maijooksu tulemused:

2015. aasta 4. koht  aeg: 0:25:33

2014. aasta  6. koht aeg:  0:26:37

2013. aasta  10. koht aeg: 0:28:08

2012. aasta  9. koht aeg   0:29:03

2011. aasta 7. koht aeg  0:27:59

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles