Võimsad nahaturgutajad: seerumid igale nahatüübile!

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Seerumitest on saamas järjest populaarsemad tooted nahahoolduse rutiinis. Kindlasti olete näinud neid müügis nii apteegikosmeetika hulgas kui ka kosmeetikapoodides, aga mida nad endast täpsemalt kujutavad? Ilu-lounge’is selgitab seerumitest lähemalt Loore Härmat.

Lühidalt öeldes on parimad seerumid kontsentraadid suurepärastest vananemisvastastest ja nahka parandavatest toimeainetest. Need sisaldavad koostisosasid, mille toime on tõestatud – antioksüdandid, naharakkude uuendajad ja parandajad. Seerumid aga ei sisalda potentsiaalseid ärritajaid (alkohol) ja on minimaalselt või üldse mitte lõhnastatud.

Seerum annab intensiivsema toime ja imendub sügavamale nahakihtidesse. Üldjuhul kasutatakse seerumeid kuurina, näiteks pärast talve on nahk kurnatud ja seerum annab märgatavalt parema ja kiirema tulemuse. Samuti on seerumit hea kasutada enne suuri pidustusi ja peomeiki, sest mida paremas korras on näonahk, seda paremini püsib ka jumestus. Kui nahk on niisutatud ja särav, siis on põhimõtteliselt pool meiki juba tehtud.

Seerumid sisaldavad aktiivaineid rohkem kui kreemid, kuid nende kasutamisel ei jää nahapind rasvaseks. Kasutada võib seerumeid nii eraldi kui ka teistele nahahooldustoodete täienduseks. Väga kuiva naha puhul on mõistlik kõigepealt seerum nahale kanda ja siis alles lisada niisutav päeva- või öökreem. Kombineeritud või rasuse naha puhul piisab tihtipeale ainult seerumist ja ekstra kreemi ei olegi vaja. Samuti võib niisutavaid seerumeid kasutada ka silmaalusel õrnal nahal.

Seerumid ei ole mõeldud vaid küpsele nahale. Neid võib kasutada igas vanuses, valides endale sobiva toime: niisutava, pehmendava, kortse siluva, poore ahendava, nahale sära ja elujõudu andva jne.

1. Kõikidele nahatüüpidele ja igale vanusele, annab sära!

Foto: Tootja foto

Sothys Energizing sarja värskelt lisandunud sära andev Energizing Booster on Siberi ženšenni sisaldav näoseerum, mis taastab naha energiavarusid ja muudab selle loomulikult säravaks. Tootes on raku energiataset tõstvate omadustega pärmiekstrakti, riisipeptiide ning glükoolhapet, mis taastab ja stimuleerib naha uuenemise protsessi. Seerum on eriti kerge tekstuuri ja värske lõhnaga. Päev päeva järel muutub nahk silmnähtavalt kirkamaks ja ühtlasemaks. Sobib kõikidele nahatüüpidele, igale vanusele.

2. Vananemisvastane seerum, pinguldab nahka!

Foto: Tootja foto

Annemarie Börlind Anti-Aging System Absolute Beauty Fluid on niisutav vananemisvastane vedelik nooruslikuma ja vitaalsema sära saavutamiseks. Spetsiaalne vetikaekstrakt vabastab kollageeni ja elastiini tootmiseks vajalikke aktiivaineid järk-järgult kogu päeva vältel. Oalehe ekstrakt toetab uue kollageeni moodustamist ja aitab pinguldada näokontuure. Beauty Fluid aeglustab päikesest tingitud enneaegset vananemist ning olemasolevad jooned ning kortsukesed vähenevad. Punase vetika ekstrakt stimuleerib hüaluroonhappe tootmist. Kasutada puhastatud nahal hommikul ja õhtul enne päeva- või öökreemi kasutamist.

3.Rasusele ja aknele kalduvale nahale.

Foto: Tootja foto

Ella Bache Serum Magistral Sebatics on ekstra nahka puhastav intensiivseerum rasusele ja probleemsele nahale. Seda tuleb kasutada intensiivpuhastuskuurina ühe-kahe nädala kestel kolm-neli korda aastas. Kanda peale kaks korda päevas, hommikul ja õhtul puhtale nahale, soovitavalt kreemi alla. Kuuri tulemusena läigib su nahk vähem, nahk on puhtam ja vistrikke on vähem, samuti ahenevad poorid ja nahapind tasandub, punetus taandub ja jume paraneb. NB! Ära kasuta seda enne päevitamist!

4. Punetust vähendav seerum tundlikule ja kuivale nahale.

Foto: Tootja foto

Eisenberg Comforting Calming seerum leevendab, niisutab tõhusalt, on andioksüdant ning ärritusvastaste omadustega. See sisaldab DNA-d kaitsvaid vaarikalehe tüvirakke, rahustavaid ja punetusvastaseid viirukipuuekstrakte, samuti restruktureerivat ja niisutavat seesamiseemneõli. Juba poole tunniga vähenevad punetus ja ärritus märgatavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles