Stiilse näitlejanna Instagrami postitus ärritas fänne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Lively.
Blake Lively. Foto: SIMON DECLEVES/SIPA/SIMON DECLEVES/SIPA

Blake Livelyt on sageli nimetatud üheks stiilsemaks näitlejannaks, ent tema viimane Instagrami postitus on paljud fännid marru ajanud.

28-aastane Lively lisas Instagrami foto, mis on temast tehtud Cannes'i filmifestivalil. Õigemini on tegu kahe pildiga, üks on tehtud naisest eestpoolt ja teine tagant. Pildi juures on allkiri: «L. A. nägu Oaklandi pepuga.» Just pildi allkiri on see, mis fännidele ei meeldi, edastab Elite Daily.

Nimelt on see rida võetud Sir Mix-a-Loti 1992. aasta hitist «Baby Got Back», mille räppar kirjutas selleks, et kiita mustanahaliste naiste kurvikat kehaehitust. Pealegi on Oaklandi linnas mustanahaliste inimeste osakaal üsna suur. Seda kõike arvesse võttes ärritas fänne see, et Lively, kes on jõukas ja heledanahaline Los Angeleses elav näitlejanna, kasutas taolist võrdlust. Fännide arvates polnud see kuigi maitsekas.

Paljud fännid on Twitteris oma pahameelt väljendanud. «Ta ei saa seda tõsiselt mõelda,» kirjutas üks fänn, kes ei suutnud oma silmi uskuda. «Kas Blake Lively on kunagi Oaklandis üldse käinud?» imestas teine.

See pole esimene kord, kui Blake Lively on fänne ärritanud. 2012. aastal kritiseerisid paljud seda, et Lively ja Ryan Reynolds abiellusid kohas, kus kunagi asus istandus, kus töötasid orjad. 2014. aastal ärritas paljusid Lively rõivakollektsioon, mis ülistas kodusõjaeelset aega. 

Leidub neidki, kes näitlejannat toetavad ja leiavad, et tegu oli kõigest laulusõnadega. Paljud arvavad, et Lively ei peaks vabandust paluma sellepärast, et ta laulusõnu tsiteeris.

L.A. face with an Oakland booty

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles