Treeni nagu Cameron Diaz: lihtne viieminutiline trenn, parimad tulemused

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: Vida Press

«Kõige olulisem lihas su kehas on süda,» ütleb näitlejatar Cameron Diaz, rõhutades kardiotreeningu olulisust. «Kui sa teed kardiot, pead sa seda tegema nii, et higi purskab ja kõik su ümber saavad märjaks!»

Diaz ütles Oprahi online-saatele, et inimeste põhiline viga kardiotreeningut tehes on ühtlane rütm ja kiirus. Sellel pole aga suuremat kasutegurit, isegi kui sa masinal mitu tundi veedad.

Cameron Diaz armastab teha hoopis intervalltreeningut. «Parim osa selle juures: see võtab vaid viis minutit!» Diaz kasutab selleks elliptilist masinat ning alustab täie auruga trenni. Minut täiskiirusel, minut rahulikul kiirusel, ning siis uuesti täiskiirusel. Tee seda viis korda ehk viis minutit.

«See on parim trenn su südamele, lisaks põletad sa nii rohkem rasva, kui sa põletaksid tund aega rahulikumalt masinal treenides,» kiidab Diaz intervalltreeningut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles