15 märki, et olete kokku loodud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi siis, kui oled sügavalt armunud, võib olla raske vahet teha, kas inimene on see «õige». Kuidas kindel olla, et sa aasta või kümne pärast teisiti ei tunne?

Selgusele jõudmine, kas end kellegagi siduda või mitte, toimub sügavalt isiklikul tasandil ning kõigil on selleks erinevad kriteeriumid, kirjutas yourtango.com. Nagu igasuguse otsuse puhul, tuleb alustada tõendite hindamisest.

Järgnevad viisteist märki aitavad näha, kas sinu partneri näol on tegemist hingesugulasega. Kelleski kindel olemiseks ei pea kehtima kõik alljärgnevad punktid. Kui aga nõustud nii mõnegagi neist, oled enda jaoks leidnud väga erilise inimese.

Räägid talle asjust, mida kellegi teisega ei jaga

Siinkohal on mõeldud soovi rääkida partnerile intiimseid üksikasju enda elust, mis näitab, et usaldad teda – see on eduka püsisuhte suureks eelduseks.

Lased tal end nõrkushetkedel näha

Koos on lihtne õnnelik olla, kui oled eluga rahul. Mis saab aga siis, kui sul kõige paremini ei lähe? Kas tahad teda näha, kui sinu palgatõusu soovile eitavalt vastati, kass surma sai või on lihtsalt väga kehv päev selja taga? Rasketel aegadel peaks ta sulle lohutavana tunduma, mitte koormavana.

Austad teda

Sa ei soovi kallima loomust muuta. Igapäevaelus võivad mõned asjad sind ärritada – ta tahab tingimata enda lemmikut, kuid auklikku särki kanda, sööb õhtuks magusaid helbeid, vaatab laupäeva hommikuti multifilme -, kuid ta meeldib sulle sellisena, nagu ta on.

Soovid teda enda vanematele tutvustada

Oled tema üle uhke ning tahad teda teistelegi näidata. Vastandiks on tunne, et pead tema kohta ettekäändeid tooma.

Kujutled teie ühist tulevikku

Sa ei pea küll harjutama enda nime kirjutamist tema perekonnanimega, kuid kas mõtled aeg-ajalt teie ühisele tulevikule? Kas see tundub lihtsalt suurepärane?

Sa ei pelga temaga eriarvamusele jääda

Tead, et ka tülitsedes partner kuulab sind ning ei lükka kõrvale. Ta võtab sind tõsiselt isegi siis, kui arvab, et sul pole õigus.

Soovid teie suurimad erimeelsused ületada

Kui teil on olulisi lahkarvamusi, mis mõjutavad teie ühist tulevikku – usulised vaated, rahaga ümberkäimine – tahad need koos partneriga ületada ning usud, et leiate mõlemale vastuvõetava lahenduse.

Naerate koos

Naer on üks lihsamaid elu võlusid – peaksite kindlasti suutma üksteist naerma panna.

Ta tundub sulle uskumatult, täielikult, üllatavalt ihaldusväärne

Füüsilisel ligitõmbavusel on tugevas paarisuhtes vaieldamatult tähtis osa. Kui partner pole aga klassikaliselt ilus või sinu «tüüpi»? Seda rohkem on põhjust arvata, et ta on see «õige».

Tema kõrval võid ka vaikida

Sa ei leia, et peaksid vaikust lobisemise või muu tegevusega täitma. Tunned end vastupidi mugavalt.

Oled temaga «sina ise»

Sa ei tunne vajadust temaga koos olles enda mõtteid muuta või end kontrollida ning sa pole närviline.

Vajad teda õiges koguses

Igatsed kallimat, kui teda läheduses pole, aga mitte liiga palju. Partneri vajamine on mõningal määral hea, kuid liigne külvab rahulolematust.

Puudub ülemäärane armukadedus

Tunned end mugavalt, kui ta sõpradega välja läheb – ka sõbrannadega. Lasete üksteisel oma elu ja huvidega tegeleda.

Tunned, et oled tänu temale parem inimene

Temaga koos tunned end targa, humoorika, veetleva ja loomingulisena. Tunned, et ta toob sinus esile parimad küljed ning täiendab neid.

Ta lihtsab mõistab sind

Mõnikord on see niisama lihtne. Tunned, et ta saab aru mõningatest sinu külgedest, mida sa sõnadega seletada ei oska. See on soe ja mugav tunne ning peaks tekkima inimesega, kellega abiellutakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles