Mida näitab tähtkuju sinu seksuaalsuse kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled võrgutav skorpion või uje sõnn? Loe enda seksuaalsuse kohta Idiva sodiaagimärkide iseloomustusest.

Jäär

Oled seiklushimuline, armastad põnevust ning pakatad energiast. Kas oled kaalunud, et võid enda partnerile ohtlikuks osutuda? Kas viis, kuidas kallim pärast seksi külmkapini vaarub, et ohtra vedelikukogusega janu kustutada, ütleb sulle midagi? Oled kunagi tegevuse käigus voodi lõhkunud, naabrid üles äratanud või partnerile südamerabanduse põhjustanud?

Sõnn

Erinevalt Jäärast kiirendab Sõnn aeglaselt ja pikkamisi – kujutle Hummerit vastamisi Ferrariga. Kui aga kord liikvele saad, oled peatamatu. Tee kindlaks, et sinu partner seda ka teab ning ei kaota poolel teel huvi.

Kaksikud

Oled seiklushimuline, ihkad vaheldust, valmis kõike proovima ja armastad riske. Lisaks tüdined rutiinist valguskiirusel. Armastad rääkida, end väljendada, suhelda... ära siis unusta, et teatud hetkedel partner sind ei kuula. Tal on põnevamatki teha – rääkige hiljem.

Vähk

Sind iseloomustab tundlikkus, sügav emotsionaalsus, häbelikkus ning oled ka ebakindel ja tujukas. Ootad, et maa nihkuks paigast ning iga seksuaalne kogemus oleks hingepuudutav ja õhkutõstev. Kui nii ei lähe, vabastad tunnete tulva, mis lõppeb sellega, et lukustad end magamistuppa ja partner jääb pea käte vahel heitunult ukse taha.

Lõvi

Sinu kohta käivad sõnad – väärikas, kuninglik ja ülimalt enesekeskne. Kõik peab voodis toimuma sinu ja sinu ego heaks. Vastasel juhul lased partneril enda küüniseid tunda. Ole leebem – ta austab ja ihaldab sind. Püüa aru saada, et ka tema on inimene. Seks peaks ikkagi kahele inimesele naudingut pakkuma.

Neitsi

Iseloomustavateks sõnadeks on õrn, vaimne, konservatiivne ja küüniline. Lisaks on sul meeles partneri iga eksimus – isegi, kui tegemist on kauges minevikus tehtuga. Oled liialt kinni puhtuses ja korralikkuses – sa ei pea enne ja pärast seksi kindlasti duši alt läbi käima, linu vahetama, kodu koristama ja iga kord hambaid pesema. Kui kohtled teda kui kooliõpetaja, siis nii ta sind ka näeb.

Kaalud

Oled tundeline, sul on hea maitse, armastad parimat – sealhulgas ideaalset õhkkonda, meeleolukat muusikat, kogu võrgutamismängu. Kuid võid vahel ka pöörasusi teha – planeerimata ja spontaanselt. Ning hoidu liialt andja rollis olemisest – seks peab ka sinule lõbu pakkuma.

Skorpion

Oled sügav, intensiivne ja näid salapärase ja hüpnootilisena. Lühidalt – hirmutad partneri ära juba ammu enne, kui ta sinuga voodisse jõuab. Ning kui asi seksini ka jõuab, ei pruugi ta sest elusalt väljuda. Inspireerivat aukartust ja inspireerivat terrorit eraldavast piirist on kerge üle astuda. Jää nende kahe vahele ning raputad nii enda kui tema maailma.

Ambur

Sinu kohta käivad sõnad nagu elavus, vaoshoidmatus, impulsiivsus ja ausus. Elust pulbitsev, alati lõbu jahtiv – kui vaid partner suudaks sammu pidada. Pea oma tormakuses meeles, et keegi püüab sinu tempos püsida – lase tal hinge tõmmata, veidi rahuneda enne kui järgmise seikluse ette võtate.

Kaljukits

Sinu seksuaalsus on elujõuline ja annab endast pidevalt märku, kuid peidab end alati pealispinna all. Kipud partneril laskma kogu initsiatiiv enda peale võtta ning kõik ette-taha ära teha – nii võib jääda mulje, et sa pole eriti huvitatud. Siis väheneb tema huvi, sina oled ärritunud ja kaotajaks jäävad kõik. Püüa end rohkem väljendada.

Veevalaja

Oled ebatraditsiooniline, omapärane, ebatavaline ja kartmatu – nii tundud inimestele veidi hullumeelne. Püüa vahel ka planeet Maaga suhelda – muul juhul pole su partneril aimugi, ning ta ei suuda ka välja mõelda, mida tahad. Ole kannatlikum ja juhenda teda. Magamistoas eksperimenteerides lase tal enda partner olla.

Kalad

Kalade tähtkujus sündinuna oled keeruline ning kipud kõike nägema fantaasiamaailmas, kus elada sooviksid. Oled üliemotsionaalne ning reageerid üle, kui asjadest valesti aru saadakse, kui seda ka tahtmatult tehakse. Lõpeta masohhistlik käitumine. Ka reaalsus võib lõbus olla. Sa ihkad ka väga domineerida – anna sellest partnerile teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles