Meestele: küsimused, mis aitavad kindlaks teha, kas naine on sinu jaoks õige

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Armastus võib olla väga keeruline asi. Kuidas saaksid olla kindel selles, et naine, kellega sa nüüd ja praegu koos oled, on see, kellega peaksid terve oma ülejäänud elu koos veetma? Kas sa lihtsalt tead seda või peaksid endale teatud küsimusi esitama, et selles veenduda?

Armastust on peaaegu võimatu defineerida. Sageli öeldakse, et armastust ei saagi sõnades edasi anda. Tegelikult ei pruugi asi olla õigetes või valedes sõnades, vaid hoopis inimestes, kes neid sõnu kasutavad. Elite Daily tõi välja küsimused, miks peaksid aitama meestel kindlaks teha, kas nad on parajasti koos õige naisega või mitte. Mitmele küsimusele saad sina jaatavalt vastata?

1. Kas sinu elu on pärast temaga kohtumist oluliselt muutunud?

Kas sa oled õnnelikum kui varem? Kas sinu ellusuhtumine on muutunud? Kas su probleemid ei tundu enam nii kurnavad ja sulle tundub, et sa tuled nendega toime? Kas sul on rohkem häid või halbu päevi? Kui vastasid neile küsimustele jaatavalt, siis võib naine vabalt olla sinu jaoks see üks ja õige.

Võiks ju arvata, et inimesed ei torma abiellu enne, kui nad on endale selliseid küsimusi esitanud. Tegelikult on see väga üllatav, kui paljud inimesed on armusuhetes pikka aega enne, kui mõistavad, et suhe on mürgine. Vahel on armastuse tõttu raske teisest inimesest lahti lasta. Kinnitame endale, et olukord muutub paremaks, kuid salamisi teame, et see on vaid soovmõtlemine. 

2. Kas sa naeratad iga kord, kui näed teda või mõtled temale?

Kui jah, siis sa oled armunud ja see on üks olulisemaid märke. Kui sulle pakub rõõmu see, kui tema olemasolu tuleb meelde, siis see on tõeline armastus. Kui temast mõtlemine muudab su igapäevaelu natukenegi paremaks, kui temaga koos on hea olla, siis ära lase teda käest.

Ilma nende tunneteta ei saa te kunagi saavutada lähedust, mida on pikaajalise suhte jaoks tarvis. Liigne klammerdumine ei pruugi olla tervislik, kuid mingil määral on klammerdumist vaja. 

Naine, kellega võiksid oma elu koos veeta, peaks olema selline, keda sa eelistad näha enda kõrval, mitte endast eemal. Ta on naine, kellest on saanud sinu elus positiivne jõud. Kui sa armastad teda, siis ta võibki sinu jaoks õige olla.

3. Kas võid temaga rääkida tundide kaupa ilma, et tunneksid igavust või ebamugavust?

Seksuaalne kirg on armusuhtes kahtlemata oluline. Ent on mõned asjad, mis on kirest veelgi tähtsamad. Näiteks on oluline see, et partner stimuleeriks sind intellektuaalselt (ja sina teda). Mida vanemaks te saate, seda madalam on teie mõlema libiido ja seks ei oma suhtes enam nii suurt tähtsust. Vestlused ja koosolemine muutuvad siis ääretult oluliseks, sest need hoiavad teid koos. Armastus ja sõprus kindlustavad, et teie suhe kestaks veel pikalt. Kui aga naisega rääkimine on sinu jaoks lausa ebameeldiv, siis miks sa üldse temaga koos oled?

4. Kas ta on sulle toeks?

Imeline elukaaslane on selline, kes mängib su elus olulist rolli. Kas ta on tõesti su partner või on ta pelgalt su tüdruksõber? Kas ta on sulle toeks neil hetkedel, mil sa teda tõepoolest vajad? Kas ta toetab sind, motiveerib sind ja aitab sul n-ö rajal püsida? Või kas ta on sinuga vaid siis, kui see temale sobib?

Suhtes olevad inimesed peavad säilitama ka oma identiteedi, aga kui naine on rohkem sinust eemal kui sinuga koos, siis ei saa teie suhtest ilmselt asja.

5. Kas ta on end sulle avanud ja lubanud sind oma ellu?

Mõnel inimesel kulub kauem aega, et end avada, aga leidub neidki, kes ei lase endal mingi hinna eest haavatavad olla. Tavaliselt on põhjuseks see, et suhe ei ole millegipärast nende jaoks õige. Ära süüdista selles end. Naine ei ole end sinule avanud ehk seetõttu, et oma südames ta teab: see pole tõeline armastus.

Igaüks meist väljendab armastust omal unikaalsel moel. See, kuidas sina teda armastad, võib oluliselt erineda sellest, kuidas tema sind armastab. Aga kui sa pead kahtlema selles, kas ta üldse armastab sind, siis ilmselt sa juba aimad vastust, sa lihtsalt ei taha sellega leppida. 

Kui reaalsus on see, et naine ei armasta sind, lase tal minna. Sa oled väärt naist, kes armastaks sinu juures kõike. Ära kunagi lepi vähemaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles