Kui palju häirib und voodipartneri norskamine?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rahutu, vähkreva või norskava partneriga voodi jagamine võib küsitluse järgi inimese uneaega lühendada umbes 730 tunni võrra aastas.

Lovetubi poolt läbi viidud uuringu järgi kaotab norskava või häälitseva partneri naine või mees ühes öös uneajast keskmiselt kaks tundi, vahendas geniusbeauty.com.

Kokku teeb see 730 tundi aastas ja 35770 tundi täiskasvanuea jooksul, mis tähendab, et partneri tõttu võidakse ilma jääda ligi kolmest ja poolest aastast unest.

Küsitluses osales 3000 inimest ning ilmnes, et naiste und segab kõige enam kallima norskamine, meeste suurimaks mureks on aga voodis vähkrev naine. 40 protsenti osalejatest kurtis, et partner püüab alati terve voodi hõivata ning ligi kolmandiku sõnul käib partneriga pidev võitlus teki pärast.

Siiski olid pea kõik küsitletutest valmis leppima häiritud unega, et säilitada terve intiimelu, mida seostati suuresti voodi jagamisega. Lovetubi kommentaaris rõhutati, et koos magamine ja intiimsete hetkede jagamine korvavad sellega kaasnevad ebamugavused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles