Happy & Bows - kleidid rohkem kui üheks hooajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Happy & Bows sai alguse kolme sõbranna sisemisest soovist ennast teostada palgatööl käimata ning võtta vastu väljakutse teha igapäevaselt seda, mis tegelikult inspireerib ja rõõmu valmistab. Mingil hetkel mindi edasi juba kahekesi. Hetkel on brändi Happy & Bows taga Sille Simovart ja Ketlin Veevo. Happy & Bows sai alguse lasteriietest aastal 2014, kui Sille ja Ketlin hakkasid disainima ja õmblema lastele rõivaid ning aksessuaare. Kuidas on nad jõudnud lasteriiete juurest ka naistele imeilusate asjade disainimiseni, uurib Terje Telling Osta.ee blogis.

Kust tuli brändi nimi Happy & Bows?

Happy & Bows nimi sai alguse soovist teha lasteriideid, mis oleksid ilusad, kuid samas mugavad ja hoiaks lapsed rõõmsatena. Lipsud lasteriietel on armsad ja panevad tihti täpi “i” peale. Lapsed on suurimad kingitused elus ja kena kingitust sobib kaunistama ilus lipsuke.

Suvekleit suve ja sooja nautlejale 
Foto: Osta.ee
Suvekleit suve ja sooja nautlejale  Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Kuidas te jõudsite lasteriietest naisteriieteni?

Kuna väike neiu tahab ikka olla oma ema või suure õe moodi ja kanda temaga ühesugust kleiti, hakkasime pakkuma unikaalset ema-lapse kollektsiooni. Meie ema-lapse kollektsioon võeti väga hästi vastu ja tekkis kasvav huvi naisterõivaste järele. Sellest tulenevalt pakume hetkel suuremat valikut rõivaid just naistele (näiteks piltidel olevad kleidid leiab siit ja siit). Samas on jätkuvalt võimalik tellida meilt emaga samast kangast kleit väikesele tütrele, kikilips pojale või mehele, mida eriti suviste pidulike ürituste või fotosessioonide tarbeks palju ka kasutatakse.

Naisteriiete valik on turul väga rikkalik, mille poolest te erinete teistest Eesti turul pakutavatest brändidest?

Pruunikate lilledega suvekleit Carol
Foto: Osta.ee
Pruunikate lilledega suvekleit Carol Foto: Osta.ee Foto: osta.ee

Me teeme seda, mis meile meeldib. Eristume teistest brändidest selle poolest, et pakume peamiselt vaid naturaalsetest kangastest

rõivaid, sest meile endale meeldib kanda rõivaid, mis on looduslikku päritolu ja lasevad kehal hingata. Samas hinnates keskkonda, kasutame võimalusel oma rõivaste tootmisel suurte moetööstuste kangajääke.  Oma rõivaste valmimisel tekkivad kangajäägid kasutame aga omakorda nii tüdrukutele kui poistele lipsukeste õmblemiseks.

Mis on oluline naistele rõivad valmistades? Millisele naisele on Happy & Bows suunatud? Millised on tulevikuplaanid ning mida arvatakse eesti disainist tervikuna? Kõigile neile küsimustele saab vastuse täispikast intervjuust siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles