Moedisainer Marian Eespäeva uus kollektsioon viib maagilisele kõrberännakule

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestist pärit moedisainer Marian Eespäev on valmis saanud omanimelise brändi uue kollektsiooniga.

Sahara kõrbe maagiast inspireeritud kollektsiooni loomisel oli disainer Marian Eespäeva jaoks oluline multifunktsionaalsus. See väljendub eelkõige domineerivas klassikalises mustas värvis ja külluslikult minimalistlikes lõigetes. 

Disaneri sõnul sobivad tema kollektsiooni riided kõikjal kandmiseks, olenemata sündmusest, kui neid kombineerida õiges koguses aksessuuaaride ja meeleoluga. «Mu soov on luua maagiat läbi riiete, millega saab igas olukorras unikaalne välja näha. Hommikul viid koera parki jalutama catsuit seljas ja tennised jalas, miks mitte? Pärastlõunase ootamatu kõne peale vahetad tennised stilettode vastu, haarad huulepulga ja oled spontaanseteks seiklusteks valmis,» loob Marian huvilise silme ette pildi enda loomingu mitmekülgsusest. «Ka trikoo ei pea tingimata ujumiseks olema. Tõmmates sellele peale mustast siidist jaapani kimono, näed jalustrabav välja hoolimata hommikuni pidutsemist.» 

Sahara kollektsiooni näol on tegu justkui järjejutuga tema esimesele muusikast, värvidest ja Ibiza elustiilist inspireeritud peatükile. Seda iseloomustavad erksates värvides unistuste puhkuseks loodud rõivad.

Marian Eespäeva kollektsioonid on mõeldud naistele, kes ei võta end liiga tõsiselt ning suhtuvad ellu mängleva kergusega. Nende olemuses loob tasakaalu edevus ja julge eneseväljendus. Mariani soov on läbi oma loomingu jagada energiat ja maailmavaadet nende naistega, kes usuvad sellesse, et riideid peab olema rohkem, kui primaarne vajadus nõuab. 

Marian Eespäeva brändiga saad tutvuda kodulehel www.marianeespaev.com ja läbi Instagrami marian.eespaev.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles