Postimehe nädalahoroskoop 14.-20. mai 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Alanud periood toob mõnele soodsaid tuuli äriasjus, teised meist peaksid aga keskenduma suhete parandamisele.

Jäär
21. märts – 19. aprill

Eelmisel nädalal hooga käima lükatud tegevust saab jõudsalt jätkata. Aeg on soodne äritegevuseks ja rahaasjade korraldamiseks. Sul on lihtne leida vajalikku infot ning kaasata oma plaanidesse inimesi, kes on koostööaltid. Suudad läbirääkimistel olla taktitundeline ja kannatlik.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on palju jõudu eneseteostuseks. Lähtu eelkõige isiklikest soovidest ja vajadustest. Sea julgelt plaane ja tegutse aktiivselt, kasuta ära võimalused, mis praegu avanevad. Enamik kaasinimestest on sinu suhtes vastutulelikud, paljudega suheldes saad vajalikku infot ning sõlmid huvitavaid koostöökokkuleppeid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid tunda mõningast väsimust, vajada aega üksi olemiseks. Ära ürita end liigselt takka sundida, lähtu sisetundest. Hea oleks ennast analüüsida, proovida mõista, mis on su vahel nii kõikuva tuju, aga ka hirmude tõelised põhjused. Ennast paremini tundes on võimalik saavutada parem sisemine tasakaal.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ilmselt tunned suurt vajadust viibida inimeste seas. Veelgi enam – tahad olla osake tervikust, ühised ideaalid ja eesmärgid on sulle vägagi olulised. Praegu on lihtne teistega hästi läbi saada, ka varasemaid lahkhelisid klaarida. Suudad mõista ja aktsepteerida ka seisukohti, mis sinu isiklikust arvamusest erinevad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Põimuvad töö ja suhete teemad. Armuleegi võib su südames loita inimene, kellega sul tuleb tööga seoses suhelda. Pole ka välistatud, et keegi ülemustest teeb lähenemiskatseid. Sul võib tekkida ahvatlus oma võlusid karjääri edendamise eesmärgil ära kasutada, ent arvesta, et see ei ole ilus ja võib ka riskantseks osutuda.

Neitsi
23. august – 22. september

Kerge ja meeldiv aeg, mil eelistad pigem puhata, reisida ja maailma avastada kui murda rutiinset tööd tavapärases keskkonnas. Sind tõmbab inimeste poole, kes on sinust erineva tausta või elukogemusega. Tunnetad, et võid neilt teada saada midagi uut, mis avardab sinu maailmapilti.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sul on vaja infot analüüsida või meelde jätta, näiteks eksamiteks valmistuda, võib nädal päris pingeline olla. Raske on kõige olulisemat teavet tohtust infotulvast üles leida, ka mälu pole parimas vormis. See-eest võivad hästi õnnestuda ühisvaraga seotud rahalised tehingud.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

On vaat et aasta parim aeg suhete arendamiseks. Oled praegu eriti osav ja samas meeldiv suhtleja. Sul on lihtne kõigiga hästi läbi saada ja lennult uusi tutvusi luua. Pole mingi ime, kui sulle tekib nii mõnigi uus austaja. Kui oled kellegagi riidu läinud, võta selle inimesega nüüd ühendust – on lootust kenasti ära leppida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära põe asjade pärast, mida sa (vähemalt praegu) muuta ei saa. Võta päev korraga ja keskendu praktilistele tegevustele. Sul on palju tööülesandeid, millest paljudki on tegelikult lihtsad ja isegi omajagu lõbusad – tunne rõõmu igast väikesestki edusammust! Ilmselt saad tunda kolleegide toetust ja tunnustust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Meeldiv ajajärk, mil saad ilmselt kutseid pidudele ja kultuuriüritustele. Tunned rõõmu seltskonnas säramisest ja lõbutsemisest. Võid saada erilise elamuse, kui lähed kontserdile, teatrisse või kunstinäitusele. Tunned rõõmu ka sellest, kui saad oma tundeid loomingu kaudu väljendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Eeskätt meeldiva ja rahuliku mõjuga nädal, mil tunned end kõige paremini koos lähedaste inimestega, olgu need siis pereliikmed või sõbrad, kes on olnud su kõrval juba lapsest saati. Kõige parem on olla oma kodus, ilmselt kutsud meeleldi külalisi ja kostitad neid enda valmistatud hõrgutistega.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Nädal võib tuua palju ringisõitmist ja põgusaid kokkupuuteid eri inimestega. Ka võõrastega kohtudes tasub suhtlust alustada naeratades – see on lihtne ja tagab sooja vastuvõtu. Hea meelega lobised inimestega, nad avanevad kiiresti ja võivad sulle nii mõnegi põneva uudise edastada.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles