Seitse põhjust, miks inimesed oma eksi sotsiaalmeediast üles otsivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Illicit Encounters viis läbi uuringu, millest selgus, et 64 protsenti inimestest on sotsiaalmeediast oma esimese armastuse või eksi üles otsinud. Millised on peamised põhjused, miks seda tehakse?

  1. Et näha, kellega nad praegu suhtes on. See võib panna sind end hästi tundma, isegi, kui sa istud pidžaamades voodis ning ajad näost küpsiseid sisse, kirjutab Female First.
  2. Et näha, mis on nende karjäärist saanud. Ja kui see pole edasi liikunud, saad sinagi end hästi tunda, et teed ikka veel sama asja, mida kümme aastat tagasi tegid.
  3. Et näha, kas nad on kaalus juurde võtnud. Väiklane, kuid inimlik. Ning kindlasti käib su peast läbi mõte, et ju see on kõik vaid sellest, et ta kahetseb sinuga lahkuminekut.
  4. Et näha, kas ta on õnnelik. Olenemata lahkumineku põhjustest loodad sa ikka salamisi, et ta igatseb sind ning tema ajajoon võib igal juhul seda arvamust kinnitada. Ei postita palju? Igatseb sind. Teeb ägedaid asju? Vaid selleks, et viia oma mõtted sinult eemale.
  5. Et näha, kas ta on jõudnud sama kaugele kui sina. Kas ta on abielus, on tal koer, auto, laps?
  6. Et näha, kas ta on ikka veel vallaline. Sa ei taha teda tagasi, aga kui ka sina oled vallaline, tekitab see sinus kerge rõõmutunde, kui temagi vallaline on.
  7. Et temaga ühendust võtta. Ehk tunned sa – te vajate uut võimalust. Või siis tahad sa lihtsalt üle pika aja seksida kellegagi, kes sind läbi ja lõhki tunneb.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles