Neli igapäevast harjumust, mis muudavad sind su enda teadmata ebaatraktiivseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Emotsionaalselt ja füüsiliselt tasakaalus inimene on ilus ning ligitõmbav. Kui rõõm toob su näole naeratuse, kiirgab see positiivsust ja energiat. Sa ei pruugi olla trendikas, aga kui sa oled õnnelik, oled sa kahtlemata ilus.

Higher Perspective on kokku pannud lühikese nimekirja neljast kõige levinumast mõtte- või käitumismustrist, mis meie ilu hävitavad.

  1. Kõik on sinu jaoks võistlus. Sa tunned, et pead end pidevalt teistega võrdlema. Ainus, mis sulle loeb, on see, kui sind peetakse teistest paremaks. Kui sa alatasa üritad üle teiste peade astuda, avastad õige pea end elus üsna üksinda.
  2. Sa oled ebaviisakas. Kõik tahavad, et neist lugu peetaks. See on produktiivse kommunikatsiooni tarbeks ülioluline. Kui sa ei oska ise hinnata, kas sinu käitumine võib ehk olla ebaviisakas, küsi nõu sõbralt, soovitavalt selliselt, kes julgeb karmi tõe vajadusel välja öelda. Ebaviisakus on miski, mis paistab inimestele erinevalt. Mõnele ei meeldi släng, mida kasutad, teised aga võivad tunda, et käitud nendega hoolimatult. Kuula, mida inimesed sulle ütlevad ning kui keegi ütleb, et neile miski ei meeldi, siis usu seda kahtlemata ning lõpeta see käitumine ära.
  3. Sa pidevalt hädaldad. Olukorra kommenteerimine ei aita seda parandada. Ilm on külm ja vihmane? Ega see sellest märkusest soojemaks ei lähe! Kui sa ei saa midagi muuta, siis ära keskendu sellele. Meid kõiki vajutavad eluraskused teinekord maadligi, aga pea vastu ning ära unusta, et pärast vihma paistab alati päike.
  4. Su sõbrad on su vaenlased. See näib esmapilgul ehk uskumatuna – me ju armastame oma sõpru! Aga mõtiskle hetk: kas kipud sageli arvama, et kui vaid su sõbrad või pere oleksid rohkem püüdnud, käitunud teistmoodi, siis oleksid sina pidanud vähem kannatama? Selliste mõtete tõttu võivad su lähedased olla sinu peas muutunud su vaenlasteks. Kui sinus sellised tunded elavad, siis pead nendega tegelema. Ära süüdista, võta vastutus.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles