Pühapäeval toimuvad Tallinnas tasuta pop-up-välitreeningud

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol Ashtanga jooga treener Jocke Salokorpi
Fotol Ashtanga jooga treener Jocke Salokorpi Foto: Priit Grepp

Tallinna päeval, 15. mail kell 12, on spordihuvilised oodatud osa võtma üle linna toimuvatest tasuta pop-up-treeningutest, millega avatakse kogu suve vältav välitreeningute sari. Lisaks kergele füüsilisele koormusele ja heale enesetundele pakub pop-up-treeningute sari võimaluse tutvuda uute spordialadega, mida saab suvel harrastada õues ka iseseisvalt. 

Treeningud sobivad eelkõige algajatele spordisõpradele. Kavas on erinevaid tantse, joogatreeninguid, spordimänge, frisbee lennutamist ja palju muud põnevat.

Kesklinnas Hirvepargis algusega kell 12.00 toimuv YOGAFUNC pakub parimat võimalust argimurede peletamiseks ning hea tuju tõstmiseks. Tegemist on mitmekülgse ja tõhusa treeninguga, kus samaegaselt venitatakse ning treenitakse lihaseid oma keharaskuse abil.

Treeningut viib läbi Jocke Salokorpi, kes on YOGAFUNC-treeningu looja, koolitaja ning Tallinna Ashtanga Jooga Koolis Ashtanga jooga õpetaja. Jocke on juhendanud ja koolitanud rühmaliikumistreenereid Soomes FAF ja Les Mills Nordic organisatsioonides ning SATS spordiklubides juba alates 1998. aastast. Ashtanga joogat on ta õpetanud aastast 2006 ja YOGAFUNC-treeninguid loonud ning treenereid koolitanud 2001. aastast alates.

Kogu treeningkavaga saab tutvuda Facebookis.

Treeningutest osavõtt on tasuta!

Sarja korraldab Tallinna spordi- ja noorsooamet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles