Millised on tähtkujude parimad ja halvimad omadused?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See, millisel kuupäeval me sündinud oleme, mõjutab meid ja meie elu palju rohkem, kui oskame arvata. YourTango koostas ülevaatliku nimekirja kõigi tähtkujude headest ja halbadest omadustest.

JÄÄR

Head küljed: elurõõmus, ootab pikisilmi järgmist seiklust, märkab ilu igal sammul. Parimatel päevadel on tema silmis sära ja ta naeratab palju. Miski ei saa teda muserdada ega takistada tal oma eesmärkide suunas liikumast.

Halvad küljed: kui tal on paha tuju, siis ta ei taha sellest rääkida. Ta jätab kõik endasse ja võib ennast süüdistada ning endas kahelda. Sellistel hetkedel võib ta teistele haiget teha, sest ta ei mõtle teiste tunnetele.

SÕNN

Head küljed: parimatel päevadel on Sõnn armas, tal on väga suur süda. Ta on meeldiv, hoolitsev, naljakas, intelligentne, tundlik ja oskab ilu hinnata.

Halvad küljed: hoia temast eemale, kui ta on pahas tujus, sest tema sõnad võivad väga haiget teha. Halva tujuga ei suuda Sõnn oma tundeid kontrollida, seega ta võib mõtlematult «plahvatada». Ta kahtleb endas ja tunneb, et on kogu oma enesekindluse kaotanud.

KAKSIKUD

Head küljed: kirg elu vastu, loomingulisus, huumorimeel. Ta oskab teiste tuju heaks teha. Tal on palju energiat ja ideid, ta on väga hooliv, inspireeriv ja motiveeriv. Iga inimese elus võiks olla üks Kaksikutest sõber.

Halvad küljed: kui Kaksikutel on halb tuju, siis see paistab kaugele, sest tema silmis pole üldse sära. Ta ei tunne millegi vastu huvi, tal on igav ja temast jääb mulje, et tal on maailmast kõrini. Ta võib oma mõtetesse niivõrd ära kaduda, et ta ei kuule ega näe midagi muud. Sellisel hetkel võib ta öelda midagi, mida ta tegelikult ei mõtle.

VÄHK

Head küljed: headus, julgus, heldus, mõistmine. Vähk võitleb selle nimel, mida ta tahab. Kui Vähk naeratab sulle, siis see tekitab hea ja sooja tunde. Vähid on väga tugevad ja tulevad oma tunnetega toime.

Halvad küljed: kui Vähil on halb päev, siis ta tõmbub endasse ega räägi kellegagi. Ta võib unustada enda eest hoolitsemise ja kaob väga pimedasse nurka. 

LÕVI

Head küljed: kui Lõvil on hea tuju, siis ta pole lihtsalt hea, ta on lausa suurepärane. Lõvid on vaimustavad inimesed, kes muudavad iga koosviibimise peoks ja külvavad igale poole rõõmu. Lõvi muudab ka kõige pimedama koha helgemaks, sest ta toob sinna valgust. Lõvi on uhke, ambitsioonikas, lahke, aus, kaitsev, armastav ja tal on hea huumorimeel. Kui Lõvi tunneb end hästi, siis on raske teda ületada.

Halvad küljed: Lõvi, kes endas kahtleb, on kõige halvem kaaslane ja muudab kõigil tuju halvaks. Lõvi võib olla väga otsekohene, külm ja võib teistest eemale tõmbuda. Ära torgi teda siis, kui tal on halb tuju. 

NEITSI

Head küljed: Neitsi lööb särama siis, kui saab teha asju, mis talle meeldivad. Talle meeldib olla heade sõpradega, ta on lahke, tark, annab head nõu, teeb ilusaid üllatusi ja kuulab, kui sul on vaja rääkida. Ta on tõeline sõber ja hoiab sind kahe jalaga maa peal. Neitsi pole lihtsalt aus, vaid ta on ka väga õiglane.

Halvad küljed: ta võib olla manipuleeriv ja teha otsuseid, mida ta hiljem kahetseb. Kui tal on halb tuju, siis ta võib teistele haiget teha, kuigi hea tujuga ei teeks ta seda kunagi.

KAALUD

Head küljed: hea huumorisoon, palju ideid, meeldiv, spontaanne, loominguline, aus, hea toetaja. Peab meeles pisiasju, mis teevad teisi rõõmsaks. See, kui teised on rõõmsad, teeb omakorda Kaalud õnnelikuks.

Halvad küljed: kui Kaaludel on halb tuju, tahab ta maailma eest peitu pugeda, sest ta ei taha, et teised näeksid, milline luuser ta on. Ta võib mõtlematult midagi öelda ja kohe seda kahetseda. Või otsustab ta vaikida, mis on veelgi hullem.

SKORPION

Head küljed: kirglikkus, armastab kunsti ja ilu, jagab oma ideid meeleldi teistega. Skorpion on väga tugev, tal on palju oskusi, ta on armastav ja tal on suured unistused, mis peaaegu alati ka täituvad.

Halvad küljed: halvimatel päevadel ei taha Skorpion oma sõpradega suhelda ja tõrjub ka pereliikmeid. Ta võib käituda hooletult ja kõik, mida ta siiani on armastanud, tundub talle mõttetuna.

AMBUR

Head küljed: eelarvamusteta, naljakas, armastab elu ja tal on palju head energiat. Ta ei hooli sellest, mida teised temast mõtlevad, tänu millele saab ta teha just seda, mida ise tahab. Ambur seisab selle eest, millesse ta usub. Talle meeldib proovida uusi asju ja külastada uusi kohti. 

Halvad küljed: halval päeval on Ambur üliemotsionaalne, keevavereline ja võib kõigile nähvata. Ta tahaks oma muredest rääkida, aga ta ei tee seda, sest talle tundub, et ta ei suuda oma probleeme sõnadesse panna. Halva tujuga on ta kõigest tüdinud.

KALJUKITS

Head küljed: toetav, abivalmis, teab alati, mida öelda. Kaljukitsel on alati mõni projekt pooleli. Ta motiveerib teisigi oma eesmärke saavutama ja hoolitseb teiste eest. Kaljukitse abiga saab nii mõnigi asju korda saadetud.

Halvad küljed: halva tujuga on Kaljukits väga sarkastiline. Sisimas võib ta endas kahelda, kuid ta ei tunnista seda kunagi. Halvematel päevadel ei taha Kaljukits kellelegi oma tõelisi tundeid paljastada.

VEEVALAJA

Head küljed: energiline, palju plaane ja ideid, uudishimulik. Talle meeldib teistega suhelda, kohtuda uute inimestega ja näha uusi kohti. Ta huvitub siiralt sellest, mida teistel on öelda. 

Halvad küljed: kui tal on paha tuju, siis jääb mulje, et tal pole üldse energiat. Ta kurdab pidevalt ja käib teistele närvidele. Halva tujuga ei hooli ta millestki, väldib teisi ja tunneb enda sees suurt tühjust.

KALAD

Head küljed: väga nutikas, loominguline, toetav ja naljakas. Kalad on väga töökad, tavaliselt tegutsevad nad kunstivaldkonnas. Ta inspireerib oma kunstisoonega teisigi, et nad näeksid asju nii, nagu tema näeb. Ta võib olla isetu ja pühenduda täielikult inimestele, keda ta armastab. 

Halvad küljed: kui Kaladel on halb tuju, siis hoia temast eemale! Ta võib olla ohtlik, sest käitub üsna ettearvamatult. Ta võib olla ka kättemaksuhimuline, manipuleeriv ja kangekaelne. Kui tal on paha tuju, siis tal pole üldse energiat, ta tunneb end jõuetuna ja arvab, et keegi ei hinda teda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles