Tartu Kaubamaja aatriumis avati gurmeeturg

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja gurmeeturg
Kaubamaja gurmeeturg Foto: Kaubamaja

Reedel, 6. mail avati Tartu Kaubamaja aatriumis gurmeeturg, kust leiab ligi 30 erineva hankija toodangut. Valikus on nii Eesti väiketootjate pakutavat kui ka maailmas tuntud gurmee- ja kodukaubamärke. Kaubamajas on käimas ka kampaania «Ilusat isu!», mille käigus on nii Tallinna kui Tartu Kaubamajades külas erinevad restoranid ja toidublogijad.

Gurmeeturu lettidelt leiab kevadiselt kergeid ning tervislikke snäkke, kosutavaid maiustusi ning Eesti väiketootjate limonaade. Lisaks gurmeeturule on Tartu Kaubamaja aatriumis ka Coffee People’i müügilett, kus valmistatakse kohvi Eestis röstitud ubadest.

Sel nädalal on Tallinna Kaubamaja Kodumaailma köögis külas tervislike smuutide valmistaja Smuhvik, mereandide asjatundja restoran Tigu ja nostalgiahõnguliste vahvlitega Vahvlihaldjad. Lisaks üritustele on Kodumaailmas avatud ka pop-up-pood parimate paladega piknike korraldamiseks.

Gurmeeturg jääb Tartu Kaubamajas avatuks kuni selle nädala lõpuni. Rohkem infot kava ja pakkumiste kohta leiab Kaubamaja kodulehelt: https://www.kaubamaja.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles