Toortatra-kanepismuuti mango ja passiooniga

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oleg Hartšenko

5. mail tutvustas Electrolux aurufunktsiooniga PlusSteam ahju. Küpsetamise workshop’il andis ülevaate auru kasust ja vajalikkusest küpsetusprotsessis Food Studio peakokk Indrek Kivisalu, kes jagas üht väga põnevat smuutiretsepti.

Toortatra-kanepismuuti mango ja passiooniga

  • 30 g toortatart
  • 10 g purustatud kanepiseemneid
  • 4 topsi PomBel mango puuviljamiksi
  • 0,5 banaani
  • 1 passiooni vili
  • Jääd

Leota toortatart külmas vees umbes 12 tundi ja seejärel kurna suurem vesi. Aseta blenderisse kõik koostisosad peale passiooni ning töötle ühtlaseks massiks. Lõika passioon pooleks ja lisa sisu smuutile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles