Ženja Fokin soovitab: maikuu kuumimad prillitrendid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Stilist Ženja Fokin andis eile Viru Keskuse Pupilo prillipoes stiilinõu ning valis ühtlasi välja viis prillipaari, mis on hetke prillimoes kõige trendikamad, puitraamidest julgete värvideni. 

Eesti stiilseima valikuga prillipoe Pupilo konsultandiks sortimendi valkul ongi olnud Ženja ise. «Nii nägemis- kui ka päikeseprillide valikul saan inspiratsiooni julgetest ja silmapaistvatest natuuridest ehk inimestest, kes leiavad prillidest üles enda isikupärase väikese vimka,» selgitab Fokin. «Sageli, kui stiliseerin erakliente, näen, et tehakse üha julgemaid valikuid ning  ollakse millegi uue ja huvitava otsinguil.»

Maikuu kuumimad viis prillipaari on ühtlasi ka härra Fokini isiklikud lemmikud.

Pupilo prillide valikust leiab hulgaliselt tuntud rahvusvahelisi brände, sealhulgas näiteks Miu Miu, Michael Kors, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, Guess, Ray Ban, Vogue, Dior, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Fossil, Oxydo, Max&Co, Jimmy Choo, Swarovski jpt. Lisaks üllatab moodne optikakauplus uuendusliku läätsede proovimisnurgaga, kus saab katsetada telemaastikul populaarseid ColourVUE värvilisi läätsi, mida ei leia ühestki teisest suuremast optikaketist.

Pupilo on välja kasvanud 2009. aastal tegevust alustanud Eesti suurimast läätsekaubamajast Läätsed.com, mis tänaseks on esindatud ka Soomes, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles