«Saladused» toob ekraanile südantlõhestava peredraama

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader saatest "Saladused"
Kaader saatest "Saladused" Foto: Kanal 2

Täna kell 21:00 räägib Kanal 2 «Saladused» keerulise pereloo, kus vanemate kisklemiste tõttu otsustab vaid kuueaastane poeg kodunt lahkuda. 

«Saladuste» tänane lugu keerleb pere ümber, kus vanemate suhted on lootusetult kiiva kiskunud. Paraku kistakse ema ja isa omavahelisele sõjatandrile ka kuueaastane poeg Mikk ning seatakse lõpuks sellega ohtu tema elu.

Nimelt ei jõua ema Airiin ja isa Rivo üheski küsimuses omavahel kokkuleppele. Pidevate  tülitsemiste tagajärjel muutub olukord ühel päeval nii tuliseks, et isa kolib kodunt ära. Et sellele on eelnenud ka Miku tekitatud pahandus, jääbki poisile mulje, et tema on põhjustanud isa äramineku.

Pinged kasvavad veelgi, kui vanemad ei jõua ühele meelele elatise maksmises ega selleski, kui tihti ning mis tingimustel Mikk isaga edaspidi kohtuda võib. Kui nüüd Mikk aina kuhjuva pinge tõttu tasakaalutuks muutub ja ema poissi lisamurede tekitamises süüdistab, otsustab kõigest kuueaastane poiss kodunt lahkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles