Kuum kevadtrend: culottes-püksid – ei või jah?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ania Sowinski, 2 x Keke Palmer, Emma Roberts
Ania Sowinski, 2 x Keke Palmer, Emma Roberts Foto: Vida Press

Mood teeb ettearvamatuid käike ning kõik, mis meile moetööstuse poolt ette söödetakse, ei pruugi  olla gurmee, teatab osta.ee moeblogi

Juba eelmisel kevadel kaalusin, kas võtta postituse teemaks culottes-püksid ehk alt laiad kolmveerandpikkuses püksid. Ei võtnud. Tol hetkel tundus, et meie, eestlaste jaoks on «vara veel», kuid sel kevadel ei pääse nendest pükstest üle ega ümber.

Rose Byrne, Laura Jackson, Laura Jackson ja modell Alberto Zambelli pükstega. Fotod:
Rose Byrne, Laura Jackson, Laura Jackson ja modell Alberto Zambelli pükstega. Fotod: Foto: Vida Press

Kuigi alt laienevate pükste vastu ei ole mul kõige vähematki, vastupidi – täitsa meeldivad, kui nad on esitletud õiges marinaadis, kuid kolmveerandpikkuses ja alt laienevate pükstega on aga hoopis teine lugu. Sellised püksid nõuavad pikki jalgu, nii vähemalt 3-meetriseid, vastasel juhul jääb tulemus pigem klounilik ning jalad näevad välja nagu ühel «korralikul tammekaksajal».

Andrea McLean, Emayatzy Corinealdi, Ferne McCann, Alesha Dixon. Fotod:
Andrea McLean, Emayatzy Corinealdi, Ferne McCann, Alesha Dixon. Fotod: Foto: Vida Press

Aga kui keegi tunneb, et ei suuda culottes-pükstele «ei» öelda ja see keegi on pigem lühemat kasvu, siis soovitan kindlasti mängu tuua kontsad. Kontsad päästavad päeva! Muuseas, ei pea sugugi olema just kontsakingad, vaid väga edukalt sobivad ka kontsadega saapad.

Oluline on kolmveerandpikkuses pükste kandmise juures silmas pidada ka proportsioone. Kuna püksid on niigi oma lõikelt ja olemuselt laiad, siis ülaosas võiks kanda pigem keha järgivaid kudumeid, sviitreid, särke, toppe, jakke.

Hikari Yokayama, modell Chloe moelavalt, Darby Stanchfield ja Britt Lower. Fotod:
Hikari Yokayama, modell Chloe moelavalt, Darby Stanchfield ja Britt Lower. Fotod: Foto: Vida Press

Samas on olemas naisi, kes selle trendi võrratult kaunilt välja kannavad, kuid nagu eelpool mainitud, eeldab see sihvakust, pikkust, õigeid kombinatsioone jne.

Minu jaoks on see trend, kus võib õnnestuda sajaga või põruda kõige täiega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles