Noore naise soovitus: ärge hakake pärast pihustipäevitust nutma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõned naised armastavad jumekama välimuse nimel käia solaariumis, kuid mõned eelistavad hoopis pihustipäevitust. Ent on paar asja, mida peaks võltspäevituse puhul järgima ja ilmselt üks olulisemaid on see, et vahetult pärast pihustipäevituse tegemist ei tasu nutma hakata.

17-aastane Skyler Davis koges seda omal nahal, kui lasi enne koolilõpupidu endale pihustipäevituse teha. Naine oli päevituse üle väga õnnelik ja tundus, et kõik läheb plaanipäraselt, kirjutab BuzzFeed.

«Ma olin päevitusega nii rahul, ma polnud enam kahvatu,» sõnas naine. Kuid natuke aega hiljem asjad muutusid. Kõigest 10 minutit pärast ilusalongist lahkumist vaidles Davis oma kallimaga ja see ajas teda nutma. Aga nutmine oli sel hetkel suur viga, sest pisarad jätsid neiu näole ja kaelale triibud.

«Kohe, kui ma nutma puhkesin, märkasin, et mul pole autos salvrätte ja ma teadsin, et asi lõpeb halvasti,» rääkis Davis. «Järsku olid mu kauni päevitusega näol valged triibud. Vaatasin peeglisse ja nutsin veel rohkem. Ma ei saanud midagi muud teha, pisarad lihtsalt voolasid mööda põski alla.»

Õnneks lahenes asi hästi. Davis sõitis koju, käis duši all ja lasi järgmisel päeval uue päevituse teha. Sel korral ta enam nutma ei puhkenud. 

View post on imgur.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles