Ülestunnistused: mis oli lahkumineku tegelik põhjus?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Vida Press

Lahku minnes löövad emotsioonid üle pea ning alles siis, kui tolm on langenud, võime me avastada, et tegelikult ei saagi me enam hästi aru, miks üldse suhe lõppes.

Whisperis jagavad inimesed tegelikke põhjuseid lahkuminekute taga.

  1. Mu ekstüdruk arvab, et ma jätsin ta maha, sest ta ei tahtnud minuga seksida, aga tegelikult oli asi selles, et ta arvas, et «Tähesõjad» on pask.
  2. Ma soovin, et saaksin oma eksile öelda tõelise põhjuse, miks me lahku läksime. Ta peab õppima oma aluspükse vahetama, oma hambaid pesema ja juurvilju sööma. Ma ei ole ta ema!
  3. Tõeline põhjus, miks ma oma kuti maha jätsin, oli selles, et ta kasutas sõnumites liiga palju väljendit «lol».
  4. Mu ekskutt ei tea, et ma tegelikult lõpetasin temaga suhte, sest ta on kohutavalt klammerduv ja väga tüütu.
  5. Ma ütlen oma sõpradele, et ma enam ei deidi ühe kutiga, sest asjad lihtsalt ei klappinud. Tegelikult ta ütles mulle, et ma olen hoor, sest mulle meeldib anaalseks.
  6. Tõeline põhjus, miks ma oma ekstüdrukust lahku läksin, oli tõsiasi, et ta peeretas voodis väga valjult, kui me telekat vaatasime.
  7. Tõeline lahkuminekupõhjus: mul tekkisid töö juures tunded kellegi teise vastu ja ma ei tahtnud talle haiget teha. Ma ei ole petja, nii et see oli mõlemale parem.
  8. Kui aus olla, siis ma jätsin oma poiss-sõbra maha, sest ta haises. Seda on halb tunnistada, aga ma ei suutnud seda enam taluda.
  9. Tõeline põhjus, miks ma eksi maha jätsin – minus tekitas piinlikkust, kui äbarik ja mittemehelik ta on. Ma tunnen end kohutava inimesena, et seda arvan.
  10. Mul ei olnud südant oma eksile öelda, et ma jätsin ta maha, sest ta oli oraalseksis nii kehv. Ma tunnen tõesti ta uuele tüdruksõbrale kaasa!
  11. Ma jätsin oma poiss-sõbra maha, sest ta oli voodis liiga isekas.
  12. Tõeliseks põhjuseks on fakt, et ta ei olnud mulle piisavalt hea.
  13. Tegelikult läksin ma eksist lahku, sest ta ei lubanud enam koeral voodis magada. Arvake ära, keda ma senimaani voodis kallistan! Oma kutsi!
  14. Mu ekstüdruk arvab, et me suhe purunes vähese suhtlemise tõttu, aga tegelikult oli meie vahel liiga vähe lähedust.
  15. Minu saladus: tõeline põhjus, miks ma oma tüdruku maha jätsin, on see, et ma olen gei.
  16. Ma ütlen kõigile, et me läksime lahku, sest me tülitsesime liiga palju. See on küll tõsi, aga tegelikult me olime liiga noorelt liiga pööraselt armunud.
  17. Mu eks arvab, et jätsin ta maha, sest ta on liiga paks. Tegelikult häiris mind ekstüdruku hobi teisi inimesi kritiseerida.
  18. Ma ei öelnud kunagi oma eksile, et ma jätsin ta maha, sest petsin teda. Ta pole seda valu ära teeninud.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles