Lugeja kirjutab: naiste seelikud lähevad aina lühemaks, meeste sokid ikka pikemaks …

Lugeja kiri
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Täna hommikul koeraga jalutades imetlesin kevade ilu: kastepiisad justkui pärlid rohukõrte otsas tõusva päikese paistel sillerdamas, õhk mõnusat kevadlõhna täis, taustaks imeline linnulaul … Ja siis kõndis läbi selle ülima kauniduse tööle ruttav naabrimees Rein – jalas vallatud lühkarid ja sokid, mis oma olemuselt ja väljanägemiselt meenutasid pigem põlvikuid. Justnagu poisiklutt esimesel koolipäeval, ainult et aastakümneid tagasi ja ranitsa asemel oli käes Maxima kilekott, kirjutab lugeja Kaja.

Parim rasestumisvastane vahend pidavat olema sokid (või põlvikud) ja plätud, kuid ka see vaatepilt mõjus üsna tõhusalt.

Ilmselt on ka teised peale minu näinud jalga päevitunud sokke ja plätusid, mis on samuti üsna kindla peale minek, kui rääkida rasestumisvastastest vahenditest. Reinul on ses suhtes veel arenguruumi, aga nagu mu üks tuttav armastab vene keeles öelda: «Ješjo ne vetšer!»

Tegelikult on kogu loo mõte selles, et … Ma ei saa öelda, et oleksin eriline moeguru, kuid neid lühikesi pükse, plätusid ja põlvikulaadseid sokke meeste jalas on ikka üsna hirmus vaadata küll. See lihtalt hakkab silma. Reinule kui vanakooli mehele, võib selle andeks anda, aga üldiselt on ilm ju selliseid täis, ka nooremaid mehi, kes võiksid teada, et põlvikute aeg on juba ammu möödas. Kui ikka jalal külm on, tuleb pikem püks jalga panna, mitte selle arvelt sokki venitada!

Või siis peaks võtma seda kui kevadsuvist tasakaalu: naistel lähevad seelikud lühemaks ja meestel sokid ikka pikemaks ja pikemaks ...

Päikselist kevadet!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles