Naised paljastavad: deidid, mis läksid ootamatult käest (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Nagu kirjutas ka meie kolumnist Marin, on kohtingumaailm täis väga veidraid inimesi ning aeg-ajalt satuvad vallalised naised kokku meestega, kes paistavad esmapilgul täiesti normaalsed – aga siis läheb asi ootamatult käest ära.

Redditis jagavad inimesed kõige veidramaid deidikogemusi. Tegime neist väikese valiku. Milline on sinu kummaline kohtinguelamus?

  1. «Ta paistis normaalne kutt, täitsa keskmine, piisavalt meeldiv. Hea jutuga. Meil mõlemal oli huvi kääritamise vastu, seega kutsus ta mind oma «laborit» vaatama. Kui ma tema juurde jõudsin, vaatasin ma seintele pandud pilte. Iga pilt oli ajalooline foto natsidest, millele ta oli iseend peale fotošoppinud. Ma mäletan, et ühel pildil osutas ta mingile tanki disainielemendile ja näitas seda Hitlerile.»
  2. «Me kohtusime peol. Ta oli väga naljakas ja hea välimusega. Esimene kohting oli suurepärane. Me käisime õhtusöögil, kontserdil ja tähti vaatamas. Järgmisel deidil muutus ta aga seksi suhtes väga pealetükkivaks ja kõik läks alates sealt allamäge. Ta ütles mulle, et ei suuda ära oodata, mil saab mind rasestada ning et ta fantaseerib mu rindade imemisest. See asi ei kestnud meil kaua.»
  3. «Kutt viis mind kohtingule, me võtsime mõned dringid ja ta tundus täitsa tore. Kaks nädalat hiljem kutsus ta juba mind enda juurde elama. Siis küsis ta telefoniarve jaoks raha. Siis kinkis mulle iPadi. Ja alles siis ma taipasin, et ta on narkodiiler.»
  4. «Me olime käinud paaril kohtingul ja alles tuttavaks saanud, kui ta hakkas seksi anuma. Vingudes nagu 5-aastane laps, kes ei saa, mida tahab. Ütlesin, et see pole aktsepteeritav ja lahkusin. Hiljem nägime ühel avalikul üritusel, ta tuli minu juurde ja vabandas – kusjuures see vabandus oli väga täiskasvanulik! Olin väga üllatunud, võtsin ta vabanduse vastu ja rohkem pole meil kontakti olnud.»
  5. «Läksime kutiga lõbustusparki, kus ta hakkas 13-aastastega flirtima. Ma olin küll 18, aga siiski väga rõve!»
  6. «Ma isegi ei tea, kuidas seda kohtingut kirjeldada, sest see oli nii veider. See oli põhimõtteliselt kahetunnine kiirkõnd läbi linna. Mulle meeldib kõndida nagu igale teisele, aga see kutt nõudis, et me kõnniksime terve kohtingu aja, sest tema meelest oli istumine ajaraisk. Selle aja jooksul ma sain teada, et ta vihkab müra, pakse inimesi (ja lahutaks oma naisest, kui ta kunagi paksuks peaks minema), et ta on väga tark, kuidas inimesed on talle võlgu, sest ta on nende vastu nii kena, kuidas ta vihkab kogu muusikat, kuidas kõik on igav ja räpane ... Poole pealt hakkasin ma naerma iga asja peale, mida ta väidetavalt jälle vihkas. See ajas ta vihaseks, mis ajas mind veel rohkem naerma, mille peale läks ta aina enam vihaseks. Lõpuks hakkas ta minu kallal nokkima, kuigi olin juba teada saanud, et kõik, mis ma teen, on rumal ja et mu käsivarred on tüdruku kohta kuidagi karvased. Kui tema auto juurde jõudsime, palus ta lõpuks mul istuda. Tuli välja, et tal oli makstud veel poole tunni parkimise eest ja ta ei tahtnud üksinda seda aega veeta. Parim kohting iial!»
  7. «Meie teisel kohtingul tutvustas ta mind oma kuueaastasele tütrele ja märkis, kuidas ta on mures, et tütar võib kunagi «mõne mehhiklasega» abielluda. Kolmandat deiti ei juhtunud.»
  8. «Ta korjas mu peale ning ütles, et peab kiirelt supermarketist läbi jooksma. Ta küsis, kas võib oma koti minu käekotti panna. Ma eeldasin, et ta ostis kommi, sest me läksime kinno. Aga ei! Kui film algas, tõmbas ta kotist välja uhiuue juukseharja, võttis pakendi ümbert ära, pani haigutust teeseldes käe ümber mu õlgade ning hakkas mu juukseid harjama. Ma ei liigutanud, sest olin šokeeritud ning ei osanud kuidagi käituda. Seejärel toetus ta minu vastu ning ikka veel harjates hakkas mu juukseid nuusutama. See oli viimane kord, kui ma lasin kellelgi end enne kohtingut kodust peale võtta. Kui sul on sarnane veider fetiš, siis ära ole nõme ning hakka esimesel deidil mingit sellist jama korraldama, räägi ikka enne inimesega!»
  9. «Ma käisin kord kohtingul kutiga, keda tundsin keskkoolist. Ta oli koolis küll paras jobu, aga inimesed võivad ju muutuda, seega otsustasin talle võimaluse anda. Terve deidi rääkis ta alistamisvõtetest, mida ta oli õppinud politseikoolis. Vabandust, aga kui sa räägid tüdrukule, kuidas sa võiksid ta sõna otseses mõttes viie sekundiga tappa, ei ole see just parim esimese kohtingu vestlusteema.»
  10. «Ta paistis kohtinguportaalis väga normaalne. Me rääkisime Skype’is mõnel korral ja vaatasime koos sarja, seda kõike nädala aja jooksul. Kui ma aga temaga päriselt kohtusin, läks kõik allamäge. Ta hakkas rääkime, mida me puhkustel koos teeme, mis võiks meie laste nimed olla ja hakkas meie tulevikku plaanima. Ta isegi näitas mulle ehet, mille oli mulle ostnud ja lasknud nime peale graveerida. Kui ma ütlesin talle, et minu arust meie asi ikka ei tööta, helistas ta ja palus uut võimalust. Ühtlasi uuris, mis saab kaelakeest, mis ta mulle ostnud oli ja kas ma ikka tahan seda. Järgmisel päeval helistas tema naistuttav ning ütles, et mees on sattunud autoavariisse, saanud viga ning kuna ta olevat minu nime maininud, arvas ta, et me oleme lähedased ning ehk soovin ma teda haiglas külastada. Ma ei läinud.»
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles