Valmistud kohtinguks? Järgi neid nõuandeid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kohtinguks valmistumine ei pea tähendama paanikat, käteringutamist ja põrandale kuhjatud riideid, sest midagi pole ju selga panna!

Kohtingule eelnevad tunnid peaksid ideaalis olema lõõgastavad ning tekitama sul hea tuju. Female First annab nõu, kuidas kõige parem deidiks valmis seada.

  1. Anna endale piisavalt aega. Valmistumine peaks olema pool õhtu lõbust, aga võib olla raske keskenduda, kui kõhus lendlevad liblikad. Jäta endale piisavalt aega valmistumiseks, nii väldid kiirustamist, lohakat meiki ning lõpuks suvaliste riiete selgaviskamist, milles sa end hästi ei tunne.
  2. Hellita end. Kui sa käid päev enne spaas, oled sa suurema tõenäosusega lõõgastunud.
  3. Ütle ei riidepaanikale. Pole midagi hullemat, kui istuda põrandale laotatud riiete otsas ning avastada, et polegi midagi selga panna. Seega pane enda jaoks valmis paar erinevat outfit’i, kanna neid mõnel vähemtähtsal õhtul ning kui käes kohtinguaeg, on sul vähemalt kaks kindlat testitud valikut.
  4. Tunne oma juukseid. Kui sa oled üks neist inimestest, kelle juuksed näevad välja parimad just päev pärast pesu, siis valmistu. Halbade juuste päev võib su enesekindlusele tõelise löögi anda.
  5. Tekita õige tuju. Kuula muusikat, et närve rahustada. Muusika inspireerib ja tõstab tuju!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles