Üheksa atraktiivse inimese harjumust

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mis muudab inimese atraktiivseks? Sel ei pruugi midagi ühist olla välimusega. Atraktiivsus peitub selles, kui enesekindel, positiivne ja produktiivne sa oled.

Siiras särav naeratus võib panna terve toa särama ning keegi ei pane tähele kehvasti istuvat T-särki, kinnitab Higher Perspective.

  1. Ela hetkes. Hiljutine uuring näitas, et naised peavad mehi, kes on rohkem «kohal» ja teadlikumad, atraktiivsemaks. Teadlikkuse võlu peitub arusaamises, mis sind sel hetkel ümbritseb ning sellele keskendumises.
  2. Ära alahinda une jõudu. Noorena juhtuvad liiga kergelt pikad õhtud, mis venivad öösse, aga uni on ülioluline sinu välimuse ja tervise jaoks. Väsimust saab näost lugeda.
  3. Tea ja arenda enda väärtust. Ei piisa sellest, et sa tead: jah, ma olen palju väärt. Sa pead oma väärtust arendama ning tunnustama. See teadmine seab lati, mille alt sa läbi ei saa joosta ning enesekindlus on tõeline atraktiivsuse allikas.
  4. Kohtle sõprust prioriteedina. Inimesed, keda sa oled oma ellu valinud, on aarded. Me peame ühel või teisel viisil pühenduma sellele, et nad meie elus ka püsiks. Pühendu armastusele, nii ümbritsed end positiivsusega.
  5. Naudi lihtsaid asju. On küll klišee, kuid see ei vähenda nõuande tähtsust. Peatu, et hinnata lihtsaid hetki! Meie elu koosneb pisimomentidest, kui me keskendume vaid suurtele kordaminekutele ja vastukaaluks negatiivsele, jätame me end ilma paljudest arenguvõimalustest. Mida rohkem me elu naudime, seda siiram on meie naeratus.
  6. Andesta, õpi, liigu edasi. Me kõik teeme vigu ja kannatame nende tõttu. Loeb see, mida me neist õpime ning kuidas edasi liigume. Armukadedus ja hirm teevad kõiki koledamaks ja vanemaks.
  7. Võtmeks on hea toit. Kui me toitume hästi, peegeldub see meie kehades. Toonuses nahk ja lihased, kaunid juuksed ja küüned, energeetilisus – kogu see ilu oleneb sellest, mida oma kehasse lubad.
  8. Leia aega lõõgastumiseks. Kui me ainult töötame ja ei luba endal puhata ning lõõgastuda, kannatab meie tervis. Puhkepausid on ääretult olulised, et me läbi ei põleks. Kui tunned, et närvid on mustad ning ärritus hiilib ligi, tee paus, leia üles taas positiivsus ja naeratus.
  9. Ole aktiivne. Sa ei pea liituma spordiklubiga, et olla terve ja aktiivne. Leia hobi, mida sa naudid ning avastad peagi, et armastatud tegevuse jaoks leiad kergelt aega. Isegi jalutuskäigust naabruskonnas piisab, et vereringe paraneks ning mõnuhormoonid keha vallutaksid.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles