Nõrganärvilistele ei soovita: kirurg näitab, kuidas huuli prunti süstitakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner 3. detsembril 2012 ja 2. mail 2016.
Kylie Jenner 3. detsembril 2012 ja 2. mail 2016. Foto: SCANPIX

Kuigi teismeliste iidol Kylie Jenner on tuntud oma pruntis huulte poolest, ei ole need mõistagi loomulikud ja alles mõni aasta tagasi olid temagi huuled tavalised, kui mitte öelda peenikesed.

Kylie Jenneri lopsakate huulte saladus on täitesüstid ja nende eest kannab hoolt doktor Simon Ourian, kes postitas Instagrami lühikese video, milles näitab protseduuri ette.

Esiteks mõõdab Ourian patsiendi huuled ära ning seejärel teeb esimesed täitesüstid suunurkadesse. Süstimise ajal surub arst huulte toestamiseks kõrvalt kullast seadmega Vibratä, mis aitab valu leevendada.

Kui süstidega jõutakse huulte keskossa, on need juba märgatavalt suuremad. Video lõpus puhastatakse verepiisad ära ja trendikas punnsuu on valmis.

Daily Maili andmetel jääb 15 minutit kestva protseduuri hind 1900 kuni 3900 dollari vahele. Sõltuvalt täitesüstiks kasutatavast lahusest jääb tulemus kestma kas kuudeks või aastateks. 

Kuigi videos on tulemus kohene, siis Kylie Jenneri huulte puhul võttis muutus rohkem aega. «Ajapikku käis Kylie palju rohkem süstimas, sest me pidime alustama väga peentest huultest ja neid aegamööda suurendama,» sõnas doktor New York Timesile. 

Tõsielustaar Kylie Jenner tunnistas huulte suurendamise üles möödunud aasta mais, kui selle üle juba pikalt spekuleeriti. Siis ütles ta, et käib täitesüste tegemas Simon Ouriani juures, sest varem proovis kedagi teist ja tulemus oli «hull». «Ma soovitan kõigil, kes tahavad täitesüste, teha sellised, mille tulemus kestab ainult paar kuni neli kuud,» soovitas ta. «Tüütu on küll tagasi minna, kuid nii jääb alati võimalus lõpetada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles