Vaata pilte: Emma Watsoni Met gala kleit võtab sõnatuks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson.
Emma Watson. Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

Eile toimus New Yorgis Metropolitani kunstimuuseumis traditsiooniline Met gala, mis tõi kokku palju kuulsaid ja ilusaid inimesi. Galal käis ka näitlejanna Emma Watson, kelle kleit trumpas paljud teised üle.

Watsoni kleit nägi kahtlemata kaunis välja, kuid veelgi enam avaldab muljet kleidi sünnilugu. Watson kirjutas sotsiaalmeedias, et kleit sündis koostöös Calvin Kleini ja Eco Age'iga. Kleidi muudab eriliseks see, et see on valmistatud taaskasutatud materjalidest.

AP
AP Foto: Evan Agostini/AP

Kleidi ülemine osa on valmistatud kolmest erinevast kangast, mis on omakorda tehtud taaskasutatud plastikpudelitest. Watson kirjutas, et plastik on üks suuremaid saasteaineid meie planeedil ja see, et plastikut sai niiviisi taaskasutada ning sellest kleidi teha, tõestab, et kui liita loomingulisus tehnoloogia ja moega, on tulemus väga võimas. 

«Iga osa sellest kleidist on loodud pidades silmas taaskasutust, isegi need osad, mis ei paista välja. Kleidi lukud on tehtud taaskasutatud materjalidest ja korsett on valmistatud orgaanilisest puuvillast,» kirjeldas Watson oma kleiti. Ta selgitas, et orgaanilist puuvilla kasvatatakse ilma kahjulikke kemikaale kasutamata, mistõttu ei kahjusta see keskkonda ega inimesi, kes puuvillaga töötavad. Kleidi tegemisel kasutati ka orgaanilist siidi.

AP
AP Foto: Charles Sykes/AP

Watsoni sõnul kavatseb ta kõiki kleidi elemente ka tulevikus kasutada. «Pükse saab eraldi kanda, samuti ka korsetti. Sleppi saab ka tulevikus kasutada punase vaiba ürituste jaoks. Ma ootan väga, et saan sellega eksperimenteerida,» rõõmustas näitlejanna ja lisas, et tõeliselt ilusaid asju tulekski kanda üha uuesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles