Koolilõpetajad saavad konkursi korras moemaailmas kätt proovida

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kristiine Keskus käivitas koolilõpukonkursi «Sinu Moodi Koolilõpp», mille käigus valitakse välja 16 noort, kes koostavad Kristiine tänavuse koolilõpuhooaja moekataloogi. Konkursil valitakse 10.-12. klassi õpilaste seast välja nii stilistid, meikarid, juuksurid kui ka modellid, kes saavad unikaalse kogemuse moemaailma igapäevatööst koos oma ala professionaalidega.

Konkursi žürii tööd ning moekataloogi koostamist juhtiva stilisti Karolin Kuusiku sõnul on moekataloogi ülesehitamine väga vastutusrikas ülesanne. «Moekataloogide loojad peavad alati olema natuke ajast eest, sest nemad loovad trende. Nad peavad tabama ära selle, mis on vastuvõetav klientidele, aga ka selle, mida taotleb rõivadisainer – olgu selleks siis mõni tundmatu disainer massibrändi taga või mõni Eesti suurmeister nagu näiteks Ivo Nikkolo,» lisas Karolin Kuusik.

Tema hinnangul on tänased koolinoored juba sedavõrd suured moe- ja ilueksperdid, et nende eestvedamisel sündiv kataloog saab kindlasti olema väga professionaalne ja sihtrühmale äärmiselt kütkestav materjal.

«Kui vaadata, kui palju on näiteks tänases blogimaailmas väga tundliku ja omanäolise stiilitajuga noori moehuvilisi ning häid meiginippe ning soengunõu andvaid kõigest 16-aastasi noori, siis pole kahtlustki, et nad on täiesti võimelised proovima kätt päris moemaailmas ning suunama koolilõpetajaid nende lõpuoutfiti valimisel,» nentis Kuusik.

Kristiine Keskuse koolilõpukonkursi käigus valitakse välja kolm stilisti, kes komplekteerivad kataloogis esitletavad rõivakomplektid, kolm noort, kes vastutavad modellide soengute ja meigi eest, ning kümme modelli – seitse neidu ja kolm noormeest.

Kõigil moehuvilistest noortel on võimalik kandideerida stilisti, juuksuri, meikari või modelli rolli Kristiine Keskuse lehel kristiine.com/kampaania, kus neil tuleb registreerumisel tõestada fotomaterjali abil ka oma asjatundlikkust, head kätt või fotogeenilisust.

Konkursi võitjad valitakse välja 16. mail ning kataloogi koostamine leiab aset 21. ja 22. mail, stiliste juhendab Karolin Kuusik ning juuksureid ja meikareid Marre Naissoo MaxFactorist. 22. mail toimuva fotosessiooni kümne konkursil väljavalitud modelliga viib läbi fotograaf Kalle Veesaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles