Kuidas rinnahoidjaga magamist endale mugavamaks teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõned naised eelistavad rinnahoidjat kanda ka magades. Selleks, et pesutükk ei häiriks vereringet, tuleks jälgida, et see ei hakka kuskilt soonima. 

Naised, kes tunnevad end rinnahoidjaga magades turvalisemalt ja mugavamalt, võiksid selleks eelistada eraldi rinnahoidjat, mitte jätta selga sama rinnahoidjat, mis oli seljas ka päeva ajal tööl olles, kirjutab Pure Wow. Vali pesukapist vanem väljaveninud rinnahoidja või osta koguni uus, mis laseb rahus magada.

Vali pehmest ja hingavast materjalist rinnahoidja. Magamiseks on kõige parem puuvillast pesu, kuid sobib ka kergem nailon. Peaasi, et kangas laseks kehal ise temperatuuri hoida ja ei hoiaks niiskust kinni. 

Väldi traate ja polsterdusi. Peale selle, et igasugu toestavad lisad on magamiseks ebamugavad, võivad traadid ka vereringet kinni hoida ja põhjustada naha hõõrdumist. Eelista spordirinnahoidjale sarnast pehmet pesu, mis käib üle pea ja millel ei ole kinnitusi.

Vali numbri võrra suurem rinnahoidja. Kui ostad magamiseks eraldi rinnahoidja, siis võta suurem number kui tavaliselt. Nii saavad veri ja lümfivedelik vabalt voolata. Liigne surve võib põhjustada lümfisüsteemi probleeme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles