Mehed räägivad: millal ma sain aru, et suhe on läbi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte loomine ja abiellumine nõuavad asjaosalistelt pühendumist. Abielludes sa lubad tingimusteta armastada teist inimest ja see lubadus peaks kestma, kuni surm teid lahutab. Aga mis juhtub siis, kui ei lähe nii? Kui armastus saab enne otsa?

Redditis rääkisid mehed avameelselt sellest, millal said nemad aru, et suhe on lõppemas. Toome teieni kuue mehe mõtisklused.

1. «Pidime tema sõbra juurde grillipeole minema ja naine käskis mul selga panna riided, mida ma tavaliselt ei kannaks. Kui me kohale jõudsime, mängisid teised mehed golfi. Peamised vestlusteemad olid uhked käekellad ja aktsiaturud. Õhtu lõpuks oli mul palju kutseid, et ma liituks teiste meeste golfiklubidega. Mõistsin, et naine tahaks, et ma oleksin keegi, kes ma üldse ei ole. Järgmisel päeval lõpetasin meie kihluse.»

2. «Sain aru, et meie suhtel pole tulevikku, kui naine hakkas üsna suhte alguses juba abielust rääkima. Tema oli siis 18 ja ma olin ta esimene kallim.»

3. «Lõpetasin meie suhte siis, kui naine käis ühel nädalavahetusel «sõbrannadega reisil», kuid hiljem selgus, et ta on rase.»

4. «Naine hakkas mind kõiges süüdistama. Tal oli igas olukorras vaja süüdlane leida ja üha rohkem arvas ta, et mind on hea süüdistada.»

5. «Kui naine ütles, et ta ei naudi enam seksi. Selgus, et talle meeldisid hoopis naised. Mul pole selle vastu midagi, aga ta oleks võinud seda tunnistada enne kihlumist. Nüüd oleme mõlemad palju õnnelikumad.»

6. «Uskumatu lugu: kaks nädalat pärast kihlust teatas naine mulle, et tegelikult oli ta kuu aega tagasi juba teise mehega abiellunud ning ta ei tahtnud mind enam näha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles