Serena Williamsi töödeldud foto sai fännidelt palju kriitikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams Vanity Fairi poolt korraldatud peol.
Serena Williams Vanity Fairi poolt korraldatud peol. Foto: SCANPIX

Üks asi, mis kuulsuste fännidele sugugi ei meeldi, on see, kui neile valetatakse. Seega pole mingi ime, et kui tennisetäht Serena Williams jagas oma Instagrami kontol ajakirja People jaoks tehtud fotot, said fännid kiirelt aru, et tegemist on töödeldud pildiga ning nad polnud sellega sugugi rahul.

Tegemist oli mustvalge fotoga, mis oli tehtud ajakirja People kõige kaunimate inimeste erinumbri jaoks. Fotot vaadates on selge, et Williamsi pihaosa on ebanormaalselt sale. Tundub, et ka kõige kaunimad inimesed pole pilditöötluse eest kaitstud. Töödeldud foto:

Paari tunniga sai foto niivõrd palju kriitikat, et Williams eemaldas selle. Paljud fännid kirjutasid, et nad pole sugugi sellise töötlusega rahul ja et Williams näeb ka ilma selleta väga hea välja.

Veidi hiljem lisas Williams foto uuesti Instagrami, kuid seekord polnud enam tegemist töödeldud fotoga (või siis ei paistnud selle töötlus nii hästi silma). Teise foto võtsid fännid palju leebemalt vastu ja kiitsid naise välimust ning julgustasid teda fototöötlust vältima.

Originaalfoto nägi välja selline:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles