Ajakirjas Vogue astub esmakordselt üles 100-aastane modell

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Suurbritannia kauplustekett Harvey Nichols otsustas Briti moeajakirja Vogue 100. sünnipäeva puhul teha moegalerii, milles lööb kaasa 100-aastane modell Bo Gilbert.

Tegemist on Bo Gilberti esimese reklaamikampaaniaga ja teda pildistas fotograaf Phil Poynter. Reklaamfotodel kannab väärikas proua Valentino, Dries Van Noteni, Victoria Beckhami, Lanvini ja The Row loomingut, edastab Vogue.co.uk.

Harvey Nicholsi esindaja Shadi Halliwell ütles, et antud fotoseeriaga tahtsid nad sümboliseerida Harvey Nicholsi mängulist olemust ja ühtlasi tähistada tähtsa moeajakirja suurt sünnipäeva. «Meil oli au Boga koostööd teha, ta on vaimustav ja iseseisev daam, kes kehastab ajatut stiili,» sõnas ta.

Fotoseeriat saab eksklusiivselt näha vaid ajakirjas Vogue, kuid režissöör Kell Mitchell tegi fotoseeria sünnist ka dokumentaalfilmi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles