Postimehe nädalahoroskoop 30. aprill - 6. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljude inimeste jaoks on alanud periood olulise tähtsusega just isiklike suhete vallas. Millele peaks sinu tähemärk sel nädalal tähelepanu pöörama, loe juba horoskoobist!

JÄÄR

21. MÄRTS – 19. APRILL

Suunad energia äritegevusse, kus näed terendamas paljulubavaid võimalusi. Praegu ei ole aga aeg riskida ja kiireid otsuseid teha – tõenäoliselt ei ole sul piisavalt infot või on see moonutatud. Võimalused võivad näida ahvatlevad, ent oht petta saada või muul viisil ebaõnnestuda on suur. 

SÕNN

20. APRILL – 20. MAI

Päikese ja Jupiteri trigoon annab küllaga optimismi ja tegutsemislusti. Oskad märgata elu helgemat poolt ning igast hetkest rõõmu tunda. Samas on oht, et hindad oma võimeid üle ja võtad endale ülesandeid, mis sulle üle jõu käivad. Naudi kevadist aega, ent ära uusi projekte alusta.

KAKSIKUD

21. MAI – 21. JUUNI 

Su tujud vahelduvad ja nähtava põhjuseta tabab sind ajuti nukrameelsus. Mineviku mõjud, mis ei ole niisama lihtsalt hoomatavad, teevad elu keeruliseks. Suhtle pereliikmete ja sugulastega, meenuta koos oldud aegu – mineviku teadvustamine ja juurte tunnetamine annab kindlustunnet.

VÄHK

22. JUUNI – 22. JUULI 

On pigem olukorra jälgimise ja analüüsimise kui aktiivse tegutsemise aeg. Tasub jääda äraootavale seisukohale. Ole seltskonnas, hoia silmad-kõrvad lahti ja proovi aru saada teiste inimeste soovidest ja motiividest. Õhus on olulist infot, ent ilmselt ei ole see selge ja üheselt mõistetav. 

LÕVI

23. JUULI – 22. AUGUST 

Oled tööl aktiivne ja omajagu auahne. Kasu võivad tuua need projektid, millele oled juba ammu aluse pannud ja millega oled vaeva näinud. Uute tööde alustamiseks või koostööpartnerite vahetamiseks nädal ei sobi. Läbirääkimised rahaasjades võivad liiva joosta.

NEITSI

23. AUGUST – 22. SEPTEMBER 

Meeleolu on reibas ja optimistlik. Tasub rahulikus tempos jätkata valitud teel, lihvida oma oskusi ning tegeleda enesearendamisega. Reisimine võib meeldivaid emotsioone tuua eeskätt juhul, kui külastad paika, kus oled varem viibinud ja õnnelik olnud. Reisides tasub varuda aega, sest kõik ei pruugi plaanipäraselt sujuda. 

KAALUD

23. SEPTEMBER – 23. OKTOOBER 

Küsimusi on rohkem kui vastuseid. Juurdled keerukatel teemadel, üritad mõista oma sisemisi vajadusi ja tunned, et raske on mõista enda sisemaailma, ammugi siis veel teisi inimesi. Nädal ei sobi laenu võtmiseks, ühisvaraga seotud kokkulepete tegemiseks ega tehingute sooritamiseks.

SKORPION

24. OKTOOBER – 21. NOVEMBER

Ehkki oled selline tüüp, kes vajab enda ümber ruumi, on üksindus sulle praegu vastunäidustatud. Vajad kaasinimesi nagu õhku, pead enne tegutsemist asju teistega arutama. Koostöö ei pruugi küll päris õlitatult sujuda – üsnagi kerge on üksteisest mööda rääkida, kaaslaste sõnu vääriti mõista. Seega on vaja kannatlik olla.

AMBUR

22. NOVEMBER – 21. DETSEMBER 

Keskendu igapäevaste töökohustuste täitmisele, ole seejuures kannatlik. Võib selguda, et mingid varem tehtud asjad on ebaõnnestunud, need tuleb taas käsile võtta, et vigu parandada. Ära lase end sellest ärrituda, muidu on uued vead kerged tekkima. Ole rahulik ja järjekindel.

KALJUKITS

22. DETSEMBER – 19. JAANUAR

Selles ei ole midagi halba, kui sa kõigele toimuvale loogilist ja üheselt mõistetavat seletust ei leia. Usalda rohkem oma emotsioone, lase tunnetel end juhtida. Tõsi küll – pöördeliste otsuste tegemiseks ei ole nädal soodne, ent aeg sobib suurepäraselt selleks, et hobidega tegeleda ning endas loomingulisust avastada. 

VEEVALAJA

20. JAANUAR – 18. VEEBRUAR

Sul tuleb tegeleda kodu või perega. Võimalik, et vanemad vajavad abi ja toetust. Tõsi, sulle ei pruugi olukord meeldida. Võib-olla näeb vanem põlvkond maailmas toimuvat hoopis teise pilguga ning see tekitab teie vahel pingeid. Sul tuleb neid pingeid valitseda ja erimeelsustega leppida. 

KALAD 

19. VEEBRUAR – 20. MÄRTS

Paljutõotav nädal isiklikes suhetes. Kui väga armsa inimesega on suhtlus harvemaks jäänud, on õige hetk see üles soojendada. Tuha all hõõgunud tuld on lihtne taas lõõmama õhutada. Ära võta tõsiselt kõiki jutte, mis su kõrvu ulatuvad – kuulujutud on tihti kantud mõttetust kadedusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles