Piret Krumm ja Katariina Tamm ei tee nalja – nad on naised!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katariina Tamm, Piret Krumm
Katariina Tamm, Piret Krumm Foto: Erakogu

Kolmapäeval astuvad nalja armastavad näitlejad Piret Krumm ja Katariina Tamm Viru Keskuses üles nende parimatest komöödiapaladest kokku pandud stand-up komöödiaga «Me ei tee nalja – me oleme NAISED». 

 «Me ei tee nalja – me oleme NAISED» lühietenduses lüüakse lavale Katariina ja Pireti seniste etteastete parimad sketšid ja monoloogid. Etenduse täpsema sisu osas jäävad Katariina ja Piret teadlikult napisõnaliseks, öeldes vaid, et kõik põnev selgub kohapeal – kes kohale ei tule, see teada ei saa.

Kui aga tagasi mõelda Krummi ja Tamme laineid löönud lavastusele «Võidab see, kellel on kõige hullem mees», siis võib publik oodata lõbusat naljaviskamist suhete pihta, eneseirooniat, meeste ja naiste kohtinguharjumuste humoorikat analüüsi ja kindlasti saab paraja kõhutäie ka naerda.

Piret Krumm lõpetas EMTA lavakunstikooli 2012. aastal Elmo Nüganeni käe all ning asus samal aastal tööle Eesti Draamateatrisse. Lisaks on ta teinud koostööd ka Tallinna Linnateatriga. 2015. aastal osales Piret Krumm TV3 saates «Su nägu kõlab tuttavalt».

Katariina Tamm lõpetas 2007. aastal Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi teatriklassi ja seejärel suundus Turu Kunstiakadeemiasse nukuteatri erialale, mille lõpetas 2011. aastal. Alates 2011. aastast töötab ta NUKU teatris.

Etendus toimub Viru Keskuse aatriumis 4. mail kell 16.00 ning on kõigile tasuta.

Meie toimetaja Dagmar Lambi kunagisi muljeid ja mõtteid, mis Krummi ja Tamme esimese etendusega kirja said pandud, saad lugeda tema blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles